Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 23.05.2017

Igrajte besplatno jednu od top igara iz 2016!

Mondo 23.05.2017
Blizzard slavi prvu godišnjicu svog hita i tom prilikom organizuje poseban događaj. Overwatch slavi godinu dana postojanja, i tom prilikom Blizzard organizuje poseban događaj, besplatan vikend za sve i izbacuje GOTY (Game Of The Year) verziju svoje… »

Život je lepši uz iPhone i 260 $, slažete li se?

Mondo 23.05.2017
Apple u novoj kampanji objašnjava zašto će vam iPhone promeniti život - nabolje. Kompanija Apple je mag marketinga. Verujemo da njihovi stručnjaci „advertajzinga“ sede na zlatnim stolicama, jedu samo ono što oni požele, uživaju najviše… »

Nemojte se kačiti na ovu Wi-Fi mrežu!

Mondo 23.05.2017
Sigurnosni stručnjaci i istraživači dokazali su da su nam omiljene Wi-Fi mreže i najopasnije po sigurnost naših uređaja. Javne Wi-Fi mreže bez lozinki, slabe zaštite su najpodložnije napadima različitih vrsta hakera, od onih koji samo traže… »

Pogledajte kako će izgledati Red Dead Redemption 2

Mondo 23.05.2017
Rockstar Games, studio poznat po GTA serijalu, izbacio je slike iz svog predstojećeg nastavka vestern hita, Red Dead Redemption 2 i najavio odlaganje od nekoliko meseci. Poznati studio za razvoj video igara Rockstar Games je najavio da će Red Dead… »

Čarli ga je ujeo za prst ... pre 10 godina!

Mondo 23.05.2017
Evo kako izgledaju zvezde čuvenog YouTube snimka, 10 godina posle. Ništa ne utiče na osećaj da smo ostarili,kao nešto što nam se čini da se desilo nedavno, a zapravo se desilo pre 10 godina. Da li se sećate poznatog "Čarli me je ujeo" video… »

Spremite se, stiže Far Cry 5! (video)

Mondo 23.05.2017
Novi nastavak jedne od najpopularnijih FPS franšiza, Far Cry, nas vodi na američki severo-zapad. Peti nastavak megapopularne franšize Far Cry stiže najverovatnije krajem godine ili početkom sledeće, biće smešten u okrug Hope u američkoj državi… »

Samsung Galaxy S8 i S8+: Sve što bi trebalo znati

Mondo 23.05.2017
Novi Samsungovi premium modeli pametnih telefona - Galaxy S8 i S8+ dizajnirani su sa ciljem da učvrste vodeću poziciju svog proizvođača na tržištu. Spoljašnjost nove S linije je malo drugačija od prethodne serije. Forma je izdužena, što znači… »

Nokia naterala Apple da pristane na sve!

Mondo 23.05.2017
Kompanija iz Kupertina nije imala kud - morala je da pristane na uslove Nokia kompanije, jer je bespravno koristila patentna prava nekad najvećeg proizvođača telefona. Nokia i Apple su objavili danas da su rešili spor vezan za njihove intelektualne… »

Najbolja Xperia posebna je zbog vrlo važne stvari

Mondo 23.05.2017
Sa Xperia XZ Premium dual nećete morati da pravite kompromis između memorije i komunikacije! Najavljena je dual SIM verzija Sony Xperia XZ Premium, telefona sa superiornom kamerom, koji sada postaje još bolji. Za razliku od dual SIM varijanti Sony… »