Izvor: MTV Srbija/Zabava arhiva vesti 23.05.2017

Instagram je upravo uveo dve novine

MTV Srbija 23.05.2017
Kako ti se dopadaju ovi noviteti? Instagram je upravio predstavio dve novine koje bi trebalo da korisnicima olakšaju upotrebu ove megapopularne aplikacije. Obe novine odnose se na Instagram Stories opcije, tačnije na njihovu pretragu. Zahvaljujući… »

Lady Gaga u toplessu čestitala rođendan Naomi Campbell

MTV Srbija 23.05.2017
Jer kako drugačije?! Lady Gaga u poslednje vreme nije toliko aktivna na društvenim mrežama. Pevačica je nedavno izgubila prijateljicu od raka kojoj je posvetila nekoliko dirljivih postova, a paralelno snima i film "A Star Is Born" u kojem ima glavnu… »

Rihanna i Lupita Nyong'o zajedno u novom filmu

MTV Srbija 23.05.2017
O tome kako viralne stvari nađu put do producenata najbolje govori ova priča... Dakle, sve je počelo ne tako davno, kada je neko na Tumblru objavio fotku RiRi i Lupite, koja je nastala još 2014. godine na Miu Miu modnoj reviji. Uz komentar je… »

Demi Lovato ponosna na Miley Cyrus

MTV Srbija 23.05.2017
Ona zna koliko je teško boriti se protiv alkohola i droge. Demi je upravo proslavila pet godina od kako se okončala njena borba sa alkoholom i drogama. Sada je Miley ta koja je izjavila da je prestala da konzumira alkohol i travu, a Demi je ponosna na… »

Ova mlada je imala nesvakidašnje deveruše

MTV Srbija 23.05.2017
Veliki broj devojčica i devojaka sanja o svom velikom danu, venčanici, deverušama... Rebecca je oduvek znala da će imati poteškoća kada su u pitanju deveruše. Ženske deveruše. Kao inženjer i neko ko je okružen muškarcima tokom studiranja i… »

Katy Perry pozvala Taylor Swift da okonča njihov sukob

MTV Srbija 23.05.2017
Pevačica se ludo zabavila u Carpool karaokama sa Jamesom Cordenom. Oni su ćaskali o svemu i svačemu i naravno dotakli su se teme Tailor Swift. Dobro nam je svima poznato da su pevačice u svađi i da njihovo prepucavanje traje već izvesno vreme. Katy… »

Nicki Minaj pomaže jednom selu u Indiji

MTV Srbija 23.05.2017
Pevačica je na Instagramu objavila da je uputila donaciju jednom selu. Ona je posredstvom svog pastora Lydie Sloley uputila novac od koga je izgrađen kompijuterski centar, krojački institut i dva bunara, a pokrenut je i program za čitanje. This is the… »

Liam Payne otkrio ko mu je pomogao da smuva Cheryl

MTV Srbija 23.05.2017
Pevač je imao malu pomoć u muvanju i osvajanju Cheryl. Izgleda da su Niall Horan i Simon Cowell zaslužni za to što su svoju vezu počeli dvoje novopečenih roditelja. Liam je otkrio da mu je Niall rekao kako se dopada Cheryl i da je ona malo… »

Ovo su deca koja se vode kao nestala posle napada

MTV Srbija 23.05.2017
Nakon napada nastao je stampedo i mnoga deca su se odvojila od staratelja. Nadamo se da su dobro i da su samo smeštena negde u hotelu dok ih ne nađu roditelji. Internetom kruže slike koje postavljaju roditelji i prijatelji dece koja se vode ako nestala… »

Hailee Steinfeld objavila spot za žensku himnu

MTV Srbija 23.05.2017
Pogledajte spot za "Most Girls" Naša bivša MTV Push zvezda, Hailee Steinfeld, objavila je spot za svoj singl "Most Girls" koji je objavila krajem prošlog meseca, a producirali su ga One Love, Zach Skelton i Ryan Redder iz OneRepublic. #MOSTGIRLS… »