Izvor: Noizz arhiva vesti 23.05.2017

"Šala" na račun Ariane Grande posle masakra je nedopustiva

Noizz 23.05.2017
Bostonski novinar i pisac Dejvid Lavit objavio je par "šaljivih" tvitova na račun poginulih na koncertu Ariane Grande. Vest o eksploziji koja se dogodila prethodne večeri u 23:35 u Mančesteru na koncertu pop pevačice uznemirala je svet jer su… »

Provala oblaka, grad i vetar: Novi Sad - potopljeni grad

Noizz 23.05.2017
Novi Sad je posle 12 časova zahvatilo žestoko nevreme praćeno olujom sa grmljavinom, mrakom usred dana, ledom i provalom oblaka. Prema vestima koje dolaze iz Novog Sada, desetine ulica su poplavljene i otežano je kretanje saobraćaja u svim delovima… »

Ljubiša Samardžić se bori za život

Noizz 23.05.2017
Ljubiša Samardžić je zbog teškog zdravstvenog stanja primljen je u Kliniku za hematologiju Kliničkog centra Srbije. Lekari preduzimaju sve da stabilizuju njegovo zdravstveno stanje, a situacija je prilično neizvesna. - Ljubiša Samardžić je u… »

Preminuo Rodžer Mur

Noizz 23.05.2017
Ser Rodžer Mur, slavni britanski glumac najpoznatiji po ulozi Džejmsa Bonda, preminuo je u Švajcarskoj nakon kraće bitke sa rakom. Imao je 89 godina. "Preminuo je danas, posle kratke, ali hrabre borbe sa kancerom", saopštila je njegova porodica. Mur… »

WTF je prva epizoda novog Tvin Piksa?

Noizz 23.05.2017
Imam utisak da se Dejvid Linč vratio s namerom da nas zajebava. Tvin Piks je moja srednjoškolska opsesija. Zbog njega sam delimično upisala režiju. Najbedniji spojler kog se sećam je onaj koji je bio ispisan na najvećem zidu u XII beogradskoj… »

Sloboda Mićalović podelila ljubavno pismo koje će vas rasplakati

Noizz 23.05.2017
Sloboda Mićalović je na svom Instagram profilu objavila deo pisma koje je narodni heroj Ivo Lola Ribar napisao pre smrti svojoj verenici Slobodi Bodi Trajković. Po ovoj heroini, ženi koja nije pristala da izda svog verenika i borca Iva Lolu Ribara i… »

Žurka o kojoj se priča: Oscar Mulero i Surgeon za Hard Code ugođaj

Noizz 23.05.2017
Društvene mreže već bruje o novoj Hard Code žurki, a konačno imamo konkretne informacije: 17. jun, Assimil hangar, Oscar Mulero, španski tehno vizionar, i Surgeon, glavni "hirurg" britanskog tehna, ali i mnogo više... Oscar Mulero je umetnik čiji… »

Mirjana Bobić Mojsilović je srela "psihopatu" iz svog romana i znala je šta treba da mu kaže

Noizz 23.05.2017
Roman "Tvoj anđeo čuvar" Mirjane Bobić Mojsilović priča je o ženi i muškarcu njenih snova, koji će u sledećem momentu pokazati svoje drugo lice – bolesnu posesivnost i ljubomoru. bar jedan se pronašao u ovoj priči. Novi blog popularne… »

Zašto žene na društvenim mrežama liče na češki porcelan vaše babe

Noizz 23.05.2017
Žene sebi nikada nisu dovoljno nešto. Nisu dovoljno lepe, nije im dovoljno ravna kosa, ali ni dovoljno kovrdžava, grudi su im prevelike ili premale, ten previše svetao ili pretaman. Taj odraz u ogledalu izgleda da nikada nije dovoljno zadovoljavajuć… »

Kako da vratite u život pretesne farmerke (ali i preširoke)

Noizz 23.05.2017
Ne možete da se uvučete u farmerke pošto ste ih oprali? Postoji mnogo trikova koji će ih vratiti u život. Jedan od njih je da poprskate omiljeni komad džinsa toplom vodom. Poprskajte ih toplom vodom. Ukoliko ne možete da se uvučete u omiljeni… »