Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 23.05.2017

Niš: Bosanac švercovao 10 migranata

OK radio 23.05.2017
Niška policija uhapsila je F. M. (38) iz Bosne i Hercegovine, pošto je uhvaćen u pokušaju krijumčarenja 10 migranata, saopšteno je u utorak. Policija je u toku noći, oko 3.30 časova, u blizini naplatne rampe Nais kod Niša zaustavila „pasat“… »

Firme javne, obezbeđenja privatna

OK radio 23.05.2017
Pojedina javna preduzeća i ustanove u Vranju morala su da angažuju i privatno obezbeđenje sa licencom za obavljanje ovih poslova, jer deo postojećeg obezbeđenja nije prošao obuku, kako bi po novom zakonu nastavio da radi ovaj posao. U Gradskoj… »

Polom oštetio četiri automobila

OK radio 23.05.2017
„Polo“ vranjskih registracija u utorak pred kraj radnog vremena oštetio je nekoliko automobila na rubu parkinga kod Biblioteke. Incident se dogodio kada je „polo“, iz za sada nepoznatih razloga, promenio pravac kretanja, prešao na suprotnu… »

Konačno: Top sofa u Slobodnoj zoni

OK radio 23.05.2017
Potpisivanjem ugovora o saradnji u utorak, italijanska kompanija „Top sofa“ postala je prvi korisnik Slobodne zone u Vranju. Time je Slobodna zona počela da ostvaruje plan zacrtan prilikom osnivanja 2013. godine. Ceremoniji potpisivanja prisustvovali… »

Manasić najjači dizač tegova u Srbiji

OK radio 23.05.2017
Na državnom prvenstvu u dizanju tegova koje je održano u Vranju, za najjačeg u “benč pressu” sa podignutih 212,5 kilograma proglašen Vranjanac Stefan Manasić. Najjači u disciplini “mrtvo dizanje” proglašen je Aleksandar Stanković iz… »

Ni: Sporni tender potpisao ministar Lončar

OK radio 23.05.2017
Već nekoliko dana najviši državni zvaničnici prete procesuiranjem i hapšenjem neimenovanih krivaca za kašnjenje radova na izgradnji Kliničkog centra u Nišu. Istovremeno, ispostavilo se da prepreka otvaranju niškog kliničkog centra nije samo… »

Gimnazija: Maturanti slave kraj školovanja (foto, video)

OK radio 23.05.2017
Ovogodišnja generacija maturanata Gimnazije „Bora Stanković“ iz Vranja u utorak je proslavila poslednji srednjoškolski dan. Maturanti su se okupili na školskom igralištu, gde su uz pivo i muziku organizovali žurku. Marija Aleksić, predsednica… »

Kad tašana postane meta privatnika

OK radio 23.05.2017
Od plana po kome bi se Turistička organizacija Vranje (TO) preselila u prostorije nekadašnje „Tašane“, u lokal poznatiji kao kafe - bar, po svemu sudeći neće biti ništa, jer su privatni zakupci dali bolje ponude vlasniku lokala, bivšem… »

Maloletnik obijao prodavnice

OK radio 23.05.2017
Vranje - Policija u Surdulici rasvetlila je krivično delo teška krađa koje se goni po službenoj dužnosti, kao i tri krivična dela uništenje i oštećenje tuđe stvari i jedno krivino delo sitna krađa, utaja i prevara, koja se gone po privatnoj… »

Trgovište proslavilo slavu

OK radio 23.05.2017
Vranje - Opština Trgovište proslavila je svoju slavu letnjeg Svetog Nikolu koji je posvećen prenosu moštiju Svetog oca Nikolaja Mirlikijskog, čudotvorca. Prema rečima Aleksandra Kolića, predsednika Skupštine Trgovišta, proslavi su porisustvovali… »