Izvor: Radio sto plus/Regioni arhiva vesti 23.05.2017

Maltretirala majku i brata

Radio sto plus 23.05.2017
Policija u Tutinu danas je uhapsila A. H. (1994), osumnjičenu da je maltretirala i fizički napala majku i maloletnog brata. "Osumnjičena se tereti za nasilje u porodici i njoj je po odobrenju nadležnog tužioca doneto rešenje o zadržavanju do 48… »

Otvoren Dijagnostički centar

Radio sto plus 23.05.2017
Ministri u vladi Srbije, Zlatibor Lončar i Rasim Ljajić, svečano su danas u Novom Pazaru otvorili dijagnostički centar, za koji su Ujedinjeni Arapski Emirati donirali oko tri miliona evra. Ministar Lončar je tom prilikom ocenio da je danas napravljen… »

BNV pomaže otvaranje biblioteke u Rožajama

Radio sto plus 23.05.2017
Predstavnici Bošnjačkog nacionalnog veća iz Novog Pazara obezbedili su i poklonili više od 100 knjiga namenjenih formiranju buduće Bošnjačke biblioteke u Rožajama. Knjige su donirane tokom posete Bošnjačkom nacionalnom veću u Crnoj Gori u… »

Mladi iz Unlabeleda ukazali na probleme društva

Radio sto plus 23.05.2017
Članovi organizacije Unlabeled u Novom Pazaru ukazali su danas na pet glavnih problema koje pritiskaju naše društvo, a to su šovinizam, korupcija, seksizam, seksualizam i stigmatizacija osoba sa psihičkim bolestima. Oni su na prezentaciji u Kulturnom… »

Počeo festival Slobodna zona

Radio sto plus 23.05.2017
Projekcijom ostvarenja “Efekat vode” islandske rediteljke Solveg Anspak sinoć je u Novom Pazaru počeo filmski festival Slobodna zona koji će u okviru ovogodišnje turneje posetiti preko 40 gradova u Srbiji. Festival će trajati do petka 26.maja a… »