Zabava arhiva vesti 23.05.2017

Preminuo Rodžer Mur! (foto)

BK TV 23.05.2017
Engleski glumac ser Rodžer Mur preminuo je u 89. godini, saopštila je njegova porodica. With the heaviest of hearts, we must share the awful news that our father, Sir Roger Moore, passed away today. We are all devastated. pic.twitter.com/6dhiA6dnVg —… »

Ariana Grande otkazala turneju zbog tragedije

MTV Srbija 23.05.2017
Potvrđeno je da je pevačica otkazala turneju nakon napada na nastupu u Manchester Areni. Kako piše TMZ, pevačica neće nastupiti u četvrtak u Londonu, a odlučila je da pauzira turneju po Evropi. Trebalo je da nastupi u Engleskoj, Belgiji, Poljskoj… »

Prodaje se privatni avion Elvisa Prislija

Blic 22.05.2017
Privatni avion koji je nekada pripadao američkom muzičaru Elvisu Prisliju biće ponudjen na aukciji, nakon što je 30 godina stajao na pisti u američkoj saveznoj državi Novi Meksiko. Sedišta od ljubičastog somota i crveni tepih krase unutrašnjost… »

Krpelji isterali poljske policajce iz stanice

Beta 23.05.2017
Golublji krpelji, koji su prvo krajem aprila desetkovali policajce u jednoj policijskoj stanici u Poljskoj, uspeli su sada da preostale čuvare reda i mira na duže proteraju iz zgrade koja će morati da bude renovirana, pošto se pokušaj uništenja… »

Bomba na koncertu Ariane Grande: 22 ljudi poginulo

MTV Srbija 23.05.2017
Sinoć se u Machesteru u Velikoj Britaniji dogodila velika tragedija u kojoj je poginulo 22 ljudi, a 59 je povređeno. U ponedjeljak uveče (22. maja) pri završetsku koncerta pop zvezde Ariane Grande u Manchester Areni, dogodila se eksplozija s… »

Evo kako je The Rock izgubio nevinost

MTV Srbija 23.05.2017
Čini se da je sve bilo dobro, dok nije došla policija... Dwayne „The Rock“ Johnson zvezda je novog „Baywatch“ filma, a tim povodom dao je veliki intervju za časopis Elle. Teme za razgovor su bile brojne, a između ostalog tu je bilo i gubljenje… »

Odlazak filmskog Jamesa Bonda: Preminuo glumac Roger Moore

Tračara 23.05.2017
Glumac Roger Moore preminuo je danas u Švajcarskoj u 89. godini, nakon kraće i teške bolesti, saopštila je njegova porodica. Najpoznatiji je po ulozi Jamesa Bonda, kog je tumačio u sedam filmova, snimljenih između 1973. i 1985. godine. Roger Moore… »

TRAGEDIJA: 19 poginulih na koncertu Ariane Grande

Tračara 23.05.2017
Sinoćni koncert Ariane Grande u Mančesteru se iz ostvarenja životnog sna 20.000 posetilaca pretvorio u noćnu moru nakon što se začula eksplozija u Manchester Areni. Koncert je prekinut i ubrzo je počeo pravi stampedo onih koji su pokušavali da… »

Đorđe Balašević poručuje: Moju novi pesmu razumeju i Srbi i Hrvati i Bošnjaci

Vesti online 23.05.2017
Balašević je novu pesmu "Stih iznad svih" predstavio na nedavno održanom koncertu u Zadru, a sada je otkrio šta se krije u stihovima ove pesme. Naime, radi se o pesmi koju "nije potrebno prevoditi", i koju mogu razumeti i Srbi i Hrvati i Bošnjaci. -… »

Zbog prebijanja voditelja na saslušanju: Evo šta je Rasta ispričao u tužilaštvu!

Kurir 23.05.2017
Suprug pevačice Ane Nikolić, juče je zajedno sa svedocima saslušan u tužilaštvu povodom incidenta sa vlasnikom muzičke agencije Slobodanom Nešovićem Lokom. Naime, Rasta je krajem aprila sa drugovima upao u Nešovićevu kancelariju i navodno ga… »