Arhiva vesti 25.05.2017

Tramp pozvao članice NATO da plate dugovanja za odbranu i da se fokusiraju na terorizam, imigraciju, Rusiju

Blic 25.05.2017
Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas liderima NATO-a na samitu u Briselu da države članice moraju da plate svoj deo za odbranu i ispune preuzete obaveze. On je apelovao na lidere Alijanse da se drže odluke iz 2011. godine koja predviđa… »

Grbić: Zadovoljan sam rezultatom

Beta 25.05.2017
Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je danas da je najbitnije što je protiv Danske ostvarena maksimalna pobeda, kao i da mu je drago što je uspeo da pruži šansu igračima koji nemaju često priliku da igraju. "Najvažnija… »

Predstavljen novi model Fijata u Kragujevcu

RTV 25.05.2017
BEOGRAD - Kompanija „Fijat-Krajsler" (FCA) svečano je danas predstavila novi fijat 500 L u krugu fabrike u Kragujevcu, a premijer Aleksandar Vučić je "isprobao" novi model, dovezavši se njim do fabričke kapije. FCA automobili Srbija ističe da… »

Slučaj oficira BIA u Sobranju Dačić: Živaljević nije prekršio diplomatski protokol

Večernje novosti 25.05.2017
Savetnik u ambasadi Srbije i pripadnik BIA Goran Živaljević nije uradio što bi se moglo protumačiti kao narušavanje Bečke konvencije ili diplomatskog protokola. Savetnik u ambasadi Srbije i pripadnik BIA Goran Živaljević nije uradio što bi se… »

Novosađani u aprilu zaradili čak 8.000 dinara više nego u martu

Radio 021 25.05.2017
Prosečna plata u Novom Sadu značajno se povećala u aprilu u odnosu na mart. Naime, Novosađani su, prema novim podacima Republičkog zavoda za statistiku, prošlog meseca primili 82.032 dinara bruto, odnosno 59.646 dinara bez poreza i doprinosa. U… »

Vučić: Izvesnost da će Haradinaj biti premijer otvara mnoge poteškoće

Večernje novosti 25.05.2017
Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je gotovo izvesno da će Ramuš Haradinaj biti novi kosovski premijer što, kako je rekao, otvara mnoge poteškoće. BRISEL - Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Teroristički napad u Mančesteru London ljut na Ameriku, obustavlja razmenu podataka

Večernje novosti 25.05.2017
Partneri "zaratili" zbog curenja informacija o terorističkom napadu u medijima u SAD. Britanska policija odlučila da obustavi razmenu informacija sa Vašingtonom. BRITANSKA vlada "besna" je na svog glavnog transatlantskog partnera, SAD, zbog curenja… »

Džikić: Najzad utakmica koja nije stresna

Beta 25.05.2017
Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da su njegovi košarkaši danas protiv Spartaka "najzad" odigrali utakmicu koja nije stresna. "Najzad imamo utakmicu koja nije stresna u smislu nekog rezutata. Generalno, mislim da smo igrali bolje i pametnije… »

Vulin: Kosovo je Srbija, a Haradinaj neosuđeni zločinac

Politika 25.05.2017
Kosovo i Metohija jeste Srbija, i svaki put kada Albanci pomisle da nije, neka probaju da pod svojom zastavom sednu među priznate članice Ujedinjenih naciija i međunarodne zajednice, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i… »

Mihajlović: Stamatović možda misli da je kauboj, ali Srbija nije Divlji zapad

Nova ekonomija 25.05.2017
Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović poručila je da će uredbom o zaštiti Zlatibora koja će se uskoro naći na sednici Vlade biti uvedene tri zone na toj planini. "U prvoj zoni će važiti najviši stepen zaštite prirode, gde neće biti… »