Izvor: Danas arhiva vesti 03.06.2017

Vučić: Neka se u Prištini bave Srbima, naše je da sarađujemo

Danas 03.06.2017
Na današnjem skupu dominiraju reči mir, stabilnost, smanjenje zapaljive retorike, ali mir i stabilnost nisu nešto što je zauvek dato, na tome morate da radite na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Đukić na pragu Humske

Danas 03.06.2017
U danu kada su pojedini čelnici kluba u neformalnim razgovorima transfer Ilije Stolice iz Voždovca u Partizan najavljivali kao već rešenu stvar, sportski direktor Zmajeva Goran Grkinić se javno pohvalio da ga je kolega Ivica Iliev na vreme obavestio… »

Pištolji za Dan MUP-a

Danas 03.06.2017
Više od 50 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova je danas nagrađeno pištoljima, u sklopu obeležavanja Dana MUP. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je izrazio zahvalnost policijskim službenicima na ostvarenim rezultatima. eliko… »

Pobeda Đokovića u trećem kolu

Danas 03.06.2017
Novak Đoković plasirao se među 16 najboljih igrača ovogodišnjeg Rolan Garosa pobedivši Dijega Švarcmana (5:7, 6:3, 3:6, 6:1, 6: 1). Prelomi trenutak troiposatnog meča bio je početak četvrtog seta kada drugi reket sveta pravi rani brejk nakon… »

Nedićeva porodica najavljuje tužbu protiv Vulina, Dačića i Omerovića

Danas 03.06.2017
Porodica Milana Nedića, predsednika Vlade Srbije tokom Nemačke okupacije, najavila je da će podneti tužbu protiv ministara Aleksandra Vulina i Ivice Dačića, kao i Meha Omerovića, predsednika skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i… »

Ljajić: Srbija ima dva cilja saradnje sa Kinom

Danas 03.06.2017
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i potpredsednik Vlade Narodne Republike KineVang Jang otvorili su danas u kineskom gradu Sijanu međunarodni sajam „Put svile 2017“. Na Sajmu naša… »

Dačić: Decenija za otvaranje svih poglavlja

Danas 03.06.2017
Članstvo u EU za Srbiju ostaje jedan od najviših spoljnopolitičkih prioriteta, činimo sve kako bi reforme koje,sprovodimo dale što bolje rezultate, ali ako se ovakav tempo zadrži, trebaće nam decenija samo da otvorimo sva pregovaračka poglavlja… »

Vulin: Premijer treba da bude neko iz SNS-a

Danas 03.06.2017
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin gostijući na RTS izjavio je da novi premijer Srbije treba da bude neko iz Srpske napredne stranke i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić treba da izabere nekog sebi bliskog. - Vučić zahvaljujući svom… »

Prečešljavanje kopnene zone bezbednosti

Danas 03.06.2017
Na osnovu odluke predsednika Republike Srbije i naređenja ministra odbrane, Inspektorat odbrane započeo je inspekcijski nadzor dela stalnih snaga Vojske Srbije u Kopnenoj zoni bezbednosti. Ministar odbrane Zoran Đorđević je izjavio da su takav… »

Radulović: Animirati 2,2 miliona birača

Danas 03.06.2017
Predsednik Pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je danas da zajednički zadatak opozicije treba da bude da se 2,2 miliona birača koji ne izlaze na izbore animiraju da to urade, da se oni vrate u politički proces. Radulović je na… »