Izvor: iKragujevac arhiva vesti 03.06.2017

Pojačanja na bazenima, jezeru i u Hitnoj pomoći

iKragujevac 03.06.2017
Na sednici veća prihvaćeni su izveštaji o radu za 2016. Godinu Apoteke Kragujevac, Doma zdravlja, Zavoda za stomatologiju i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Usvojen je i Nacrt odluke o mesnoj samoupravi kojom je, između ostalog, predviđeno… »

Oprez: Povučena još jedna hrana za bebe sa našeg tržišta

iKragujevac 03.06.2017
Preduzeće Medis Pharma, kao distributer proizvoda Novalac Medis, preventivno je povukao sa srpskog tržišta mlečnu hranu za odojčad Novalac C C, serija 45405. Rok za upotrebu te hrane za bebe je 23. septembar 2018, a proizvodjač je UP Medi-Europa SA… »

Prva gimnazija kao nova! (foto)

iKragujevac 03.06.2017
Prva kragujevačka gimnazija ponovo je zablistala punim sjajem nakon što je ovaj objekat – spomenik kulture, očišćen u okviru društveno odgovorne kampanje “Cif čisti Srbiju”. “Prva kragujevačka gimnazija bila je zaista lak izbor za nas i to… »

Danas su Letnje zadušnice: Zapalite sveću za pokoj duše najmilijih koji više nisu s vama, ali ovo nikako ne radite

iKragujevac 03.06.2017
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Letnje ili Duhovske zadušnice, dan posvećen pokojnim precima. Današnji dan prethodi velikom crkvenom prazniku - Silazak Svetog Duha na apostole - Sveta Trojica, koji se još naziva Duhovi ili… »

Ponuda za posao: Sedite u automobilu 12 sati za platu od 35.000 dinara, ali to niko neće da radi

iKragujevac 03.06.2017
Uslužna zadruga u Sivcu ne može da nađe dovoljno radnika za brojne poslove koje nudi na određeno vreme iako u kulskoj opštini a posebno u Sivcu, ima mnogo nezaposlenih. Direktor zadruge Željko Varagić navodi da bi godišnje mogao da zaposli više… »

Danas je veliko crveno slovo i veliki praznik u šumadiji: Ovu jednu stvar treba da uradite!

iKragujevac 03.06.2017
Posle Hristovog vaznesenja učenici su ostali u Jerusalimu i u jednoj sobi na Sionu često su se okupljali i zajedno se molili Bogu očekujući s nestrpljenjem obećanoga Utešitelja, Duha Svetoga, koji od Oca ishodi. Mesto Jude Iskariotskog među… »

Roditelji, oprez: Svako deseto dete komunicira sa nepoznatim preko interneta

iKragujevac 03.06.2017
Najvažnija poruka tokom "IT karavana" bila je da deca treba da se ponašaju u virutelnom svetu isto onako oprezno, koliko bi se ponašali u realnom životu. Čak 11 odsto roditelja naglasilo je da su njihova deca putem interneta dolazila u kontakt sa… »

Kragujevac na nogama: Radnički igra meč odluke u pohodu na Prvu ligu, stigla podrška i iz reprezentacije

iKragujevac 03.06.2017
Dugo su kragujevački ljubitelji fudbala čekali da se vrati fudbalska euforija u srce Šumadije, sutra je prilika da se to ponovo dogodi. Naime, sutra se završava sezona u Srpskim ligama, a u grupi ''Zapad'' kragujevački Radnički 1923 imaće pred… »

Pomozimo Jadranki: Pogledajte kako! (foto)

iKragujevac 03.06.2017
Jadranka je dugogodišnji dijabetičar i asmatičar. Nakon redovne kontrole te 2013. godine, požalila se lekaru da je umorna, pospana, malaksala. Detaljnom analizom utvrđeno je da Jadranka ima sleep apneu, jednom rečju u toku spavanja joj dolazi do… »

Uskoro počinje sezona kupanja na otvorenim bazenima

iKragujevac 03.06.2017
Uskoro počinje sezona kupanja na otvorenim bazenima. Sezona kupanja na otvorenim bazenima počinje u petak, 10. juna. Radno vreme bazena na otvorenom, svim danima je od 10:30 do 18:30 časova, cena karte iznosi 200,00 dinara.… »