Izvor: Jug press arhiva vesti 03.06.2017

Male Olimpijske igre u Leskovcu

Jug press 03.06.2017
LESKOVAC Gradski Savez za školski sport organizovao je „Male Olimpijske igre“. Učestvovali su učenici od prvog do trećeg razreda osnovnih škola i to dve ekipe OŠ „Svetozar Marković“, a po jedna ekipa OŠ „Vožd Karađorđe” OŠ „Bora… »

Medjunarodna smotra scenskog učiteljskog stvaralaštva

Jug press 03.06.2017
LESKOVAC Učiteljsko društvo Leskovac organizovalo je Interkulturalnu 7. međunarodnu smotru scenskog učiteljskog stvaralaštva. U leskovačkom Narodnom pozorištu nastupilo je deset najbolje selektovanih predstava iz Srbije, pobednici regionalnih… »

SDS :Da li će vlast da izglasa da je zemlja kockasta

Jug press 03.06.2017
LESKOVAC Na konferenciji za medije Socijaldemokratske stranke Nenad Zdravković, predsednik Gradskog odbora ove stranke u Leskovcu govorio je zahtevu za pokretanje krivičnih i prekršajnih prijava koje je pokrenula Državna revizorska institucija (DRI)… »

Niš proslavlja gradsku slavu

Jug press 03.06.2017
NIŠ U petak uveče bdenijem u Crkvi Svetog Konstantina i Carice Jelene, litijom u kojoj su bili predstavnici Grada, Vojske, sveštenstvo , vernici i građani započela je proslava Gradske slave posvećene svetiteljima, zaštitnicima grada Niša čije ime… »

Policija defilovala kroz Niš

Jug press 03.06.2017
NIŠ Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova održali su tradicionalni defile od Niške tvrđave, preko Trga kralja Milana i Obrenovićevom ulicom u Nišu, u sklopu sutrašnjeg obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova. Građani Niša… »

Dualno obrazovanje za romsku desu

Jug press 03.06.2017
VLASOTINCE U Tehničkoj školi u Vlasotincu održane su radionice i info sesije na kojima su učenicima romske nacionalnosti završnih razreda osnovnih škola iz Vlasotinca i Grdelice predstavljeni obrazovni profili koje će ova škola upisivati… »

Makedonci pobednici ,,Mini gitarijade“

Jug press 03.06.2017
VRANJE Pobednik prve ,,Mini gitarijade“ koja je održana u Vranju je bend ,,KI Kumanovo“ iz Kumanova, čime su stekli pravo da direktno učestvuju na Zaječatskoj gitarijadi, koja će biti održana od 29. juna do 1. jula. Muzički spektakl na terenima… »

Vranje posetilo oko 300 bajkera

Jug press 03.06.2017
VRANJE Muzički festival „Mini gitarijada“ bio je povod da Vranje ugosti oko 300 bajkera iz Srbije, Makedonije i Bugarske. Spektakl je počeo njihovim defileom centralnim ulicama grada. Bio je to pravi doživljaj za Vranjance koji su pozdravili… »