Izvor: Niške vesti arhiva vesti 03.06.2017

Na konjima niz glavne niške ulice – tako defiluju policajci

Niške vesti 03.06.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova organizovali su tradicionalni defile od Tvrđave, preko Trga kralja Milana i Obrenovićevom ulicom u Nišu, sve u sklopu proba i najave sutrašnjeg obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u gradu… »

Rukovodstvo GO Medijana posetilo penzionere u Grčkoj

Niške vesti 03.06.2017
Samo par dana bilo je dovoljno da se svi upoznaju i lepo organizuju. Posle kiše koja ih je ispratila na put iz Niša, u Grčkoj ih je dočekalo lepo vreme, pa je odmor, kako sami kažu, u potpunosti ispunio njihova očekivanja. Zadovoljni smo smeštajem… »

Počeo 5. Muzički edikt, Rusi pevali „Bože pravde“

Niške vesti 03.06.2017
Gradska slava Sveti car Konstantin i carica Jelena obeležena je, sada već tradiconalno, petu godinu za redom, nastupom horova na festivalu duhovne muzike, Muzičkom ediktu. Festival je otvorio gradonačelnik Niša, Darko Bulatović, poželevši gostima… »

NIŠLIJA se okitio DUPLIM ZLATOM na plivačkom mitingu

Niške vesti 03.06.2017
Nišlija Nikola Ljubisavljević prvog dana takmičenja u plivanju na mitingu u Grčkoj osvojio je dva zlata, njegova koleginica Andrijana Conjić ostralila je četvrto mesto što je za njen prvi nastup veliki uspeh, tvrdi Marija Damnjanović, trener… »

Kako se osloboditi celulita i masnih naslaga!?

Niške vesti 03.06.2017
Oko 85% žena dobije celulit u nekom periodu života i to najčešće onom, kada dolazi do većih hormonalnih oscilacija, kao što su trudnoća, pubertet, bez obzira na sportske aktivnosti ili višak kilograma. Pored naslednih faktora, savremeni način… »

Radost, sreća i šarenilo: Hiljade Nišlija u Čairu

Niške vesti 03.06.2017
Deca koja ushićeno trče od štanda do štanda, roditelji koji uz kafu prate sve što se oko njih dešava i sve to u odličnoj atmosferi koju su obojili zvuci odlične muzike sa mini bine koja je upriličena za ovaj festival… poznate numere u… »

GRADSKA SLAVA: Palilulsko veče, Muzički edikt, PozitivNI, sportska nadmetanja

Niške vesti 03.06.2017
Festival „PozitivNi“ od 10 sati do 1 sat posle ponoći. Turnir na stadionu FK Car Konstantin, a na bazenu „Čair“ u 10 časova otvoren je 14. Međunarodni plivački miting „Trofej Car Konstantin“. Na nišavskom keju u 11 sati najavljeno je… »

Slavlje u Nišu do zore: Radnički se u Skoplju nakon penal završnice po prvi put plasirao u Prvu ligu

Niške vesti 03.06.2017
Nakon prve utakmice u Nišu, u razigravanju za ulazak u Prvu ligu, koja je završena bez pobednika protiv skopskog Vardara, usledio je “revanš” u Skoplju. Utakmica u Nišu je igrana pred preko 20.000 gledalaca i završena rezultatom 1:1, a golove su… »

Niška mlekara prestaje da radi

Niške vesti 03.06.2017
„Niška mlekara“ privatizovana je 2009. godine, od kada je nekoliko puta promenila vlasnika. Najpre je, sa svim zaposlenima, a bilo ih je oko 300, kupio konzorcijum tri privatne firme i odmah značajno unapredio proizvodnju, navodi Politika. Međutim… »

Rusko-srpski čas o svetom ruskom knezu Vladimiru

Niške vesti 03.06.2017
„Kao cilj stavili smo obostrano upoznavanje učenika širom Srbije i Rusije sa ovom temom, sa istorijom dva bratska pravoslavna naroda i sa rusko-srpskim odnosima, kroz video snimak koji može da se pogleda preko jutjuba, a sve to uz saglasnost… »