Izvor: Pravda arhiva vesti 03.06.2017

Vulin: "i pred ustašama i pred Nedićevcima..."

Pravda 03.06.2017
Ministar Aleksandar Vulin kaže da će mu biti "veliko zadovoljstvo" da se pred ustašama i porodicom Milana Nedića bori za istinu u srpskom narodu. On je istakao i da će se boriti za istinu o antifašitičkoj prošlosti i budućnosti. - Biće mi veliko… »

Da li će srpski sud biti jači od crnogorske mafije?

Pravda 03.06.2017
Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je, nakon saslušanja, pokrenulo istragu protiv 10 osumnjičenih za nelegalno nošenje oružja, a za koje se veruje da su pripadnici "Škaljarskog klana" iz Crne Gore i predložilo da im se odredi pritvor. Tokom… »

Ludilo Klintonove napreduje, moć rasuđivanja nazaduje

Pravda 03.06.2017
Nekadašnja američka državna sekretarka Hilari Klinton uporedila je šefa Bele kuće Donalda Trampa sa Slobodanom Miloševićem. Za Miloševića je rekla da je bio čovek koji je podsticao etničko čišćenje tokom rata u BiH. Ona je u obraćanju… »

Obračun u Vašingtonu: Tramp blokira svedočenje bivšeg direktora FBI?!

Pravda 03.06.2017
Zvaničnici Bele kuće saopštili su da još ne znaju da li će američki predsednik Donald Tramp pokušati da spreči bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa Džejmsa Komija da svedoči pred Kongresom SAD naredne nedelje. Na pitanje da li će se… »

"Nema tu ljubavi": Vučić i Ivanov zaratili sa Šiptarima na Brdu-Brionima

Pravda 03.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon plenarnog sastanka Procesa "Brdo- Brioni" da u regionu nema ljubavi, ali da postoji potreba da se razgovara i čuva mir i stabilnost. Vučić je u izjavi za medije u Brdu kod Kranja rekao da je… »

Dolazi strašno nevreme: U opasnosti veći deo Srbije!

Pravda 03.06.2017
U većem delu zemlje danas su moguće opasne vremenske prilike u većem delu zemlje, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Kako se navodi, jug, jugozapad i jugoistok, kao i centralni delovi Srbije su pod "narandžastim" alarmom, koji… »

Putin nije skidao osmeh s lica tokom susreta: Evo o čemu su razgovarali predsednici Rusije i Srpske (video)

Pravda 03.06.2017
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarali su u Sankt Peterburgu o razvoju saradnje Rusije i Srpske, te konstatovali da je to u obostranom interesu. Putin i Dodik sastali su se na marginama Međunarodnog… »

Nova šamarčina zapadu: Srbi, Rusi i Mađari za pregovaračkim stolom, sprema se veliki dogovor!

Pravda 03.06.2017
Ministar inostranih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je da su Rusija, Mađarska i Srbija obnovile pregovore o izgradnji gasovoda „Južni tok“. – Mađarska, Rusija i Srbija obnovile su pregovore o izgradnji gasovoda ’Južni tok’, ali u… »

Prvi put ispaljeni van granica Rusije: Ruski "Iskanderi" uništavaju cilj bez greške! (video)

Pravda 03.06.2017
Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je video-snimak prvih lansiranja raketa iz kompleksa „Iskander“ van granica Rusije. Snimak koji je objavljen na zvaničnoj stranici Ministarstva odbrane, prikazuje lansiranje raketa koje je izvedeno tokom vojnih… »

Dačić oštro: EU da se izjasni da li nas želi!

Pravda 03.06.2017
Vršilac dužnosti premijera Srbije, vicepremijer i šef diplomatije Ivica Dačić rekao je da Evropska unija mora jasno da kaže "da li želi nas". On je to izjavio na samitu "Brdo – Brioni" procesa, uz napomenu da je za Srbiju izuzetno značajno da se… »