Izvor: Vrele gume arhiva vesti 03.06.2017

Šef BMW M odeljenja: Stiže još sportskih modela

Vrele gume 03.06.2017
Aktuelno: Šef BMW M odeljenja: Stiže još sportskih modela Frank van Mil izjavio je novinarima da BMW sprema veći broj novih sportskih automobila. Tokom trke 24 časa Nirburgringa šef BMW-ovog performantnog odeljenja kratko je razgovarao sa… »

Vinjales osvojio pol poziciju u Muđelu ispred povređenog Rosija

Vrele gume 03.06.2017
MotoGP Italija kvalifikacije: Vinjales osvojio pol poziciju u Muđelu ispred povređenog Rosija Ofanziva mladog Vinjalesa se nastavlja, nova pol pozicija za španskog motociklistu . Na sutrašnjo Velikoj nagradi Italije, lider šampionata startovaće sa… »

Poseta Hyundaijevoj fabrici u Nošovicama

Vrele gume 03.06.2017
„Čelično srce Češke” je drugo ime za najveći grad u Moravskoj oblasti. Grad Ostrava je preko dva veka poznat kao industrijska zona, okrenut rudarstvu i teškoj industriji, poznat po proizvodnji čelika, a i nama omiljenog proizvoda na četiri… »

BMW i8 dobija još konjskih snaga

Vrele gume 03.06.2017
Aktuelno: BMW i8 dobija još konjskih snaga Hibridna uzdanica iz Bavarske imaće 420 konjskih snaga! Sa ovom cifrom i8 ulazi u oblast BMW M3 odnosno M4. Od svih premium proizvođača BMW je definitivno najdublje "zagazio" u segment električnih i… »

Pagani Huayra BC sa crvenim karbonom i zlatom

Vrele gume 03.06.2017
Preterivanje: Pagani Huayra BC sa crvenim karbonom i zlatom Kao da običan Pagani Huayra BC nije dovoljan. Za sada nepoznata osoba, naručila je navedeni model sa specijalnim crvenim ugljeničnim vlaknima, koja u zavisnosti od ugla gledanja imaju… »

Hyundai Kona stiže 13. juna

Vrele gume 03.06.2017
Hit u najavi: Hyundai Kona stiže 13. juna Hyundai je i zvanično najavio da će 13.juna zvanično predstaviti još jedan novi model. Ovog puta on stiže kao pojačanje ponude u krosover segmentu. Hyundai Kona mu je ime, a pozicioniran je kao direktna… »