Regioni arhiva vesti 03.06.2017

Na konjima niz glavne niške ulice – tako defiluju policajci

Niške vesti 03.06.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova organizovali su tradicionalni defile od Tvrđave, preko Trga kralja Milana i Obrenovićevom ulicom u Nišu, sve u sklopu proba i najave sutrašnjeg obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u gradu… »

GV: Hitnoj potrebno novo osoblje, bazenima i jezeru spasioci

Ritam grada Kg 03.06.2017
Gradsko veće Kragujevca odobrilo je angažovanje novog osoblja Hitnoj pomoći, kao i spasilaca na bazenima i jezeru. Takođe, usvojen je i Nacrt odluke o mesnoj samoupravi kojom je, između ostalog, predviđeno raspisivanje izbora za članove saveta… »

Oprez: Povučena još jedna hrana za bebe sa našeg tržišta

iKragujevac 03.06.2017
Preduzeće Medis Pharma, kao distributer proizvoda Novalac Medis, preventivno je povukao sa srpskog tržišta mlečnu hranu za odojčad Novalac C C, serija 45405. Rok za upotrebu te hrane za bebe je 23. septembar 2018, a proizvodjač je UP Medi-Europa SA… »

Tri leskovačke škole na Malim olimpijskim igrama

Jugmedia 03.06.2017
Gradski Savez za školski sport organizovao je „Male Olimpijske igre“, a učešće su uzele dve ekipe OŠ „Svetozar Marković“, jedna ekipa OŠ „Vožd Karadjordje“ i jedna ekipa OŠ „Bora Stanković“ iz Vučja. One će predstavljaće grad… »

Narandžasti alarm zbog mogućih opasnih vremenskih prilika

Studio B 03.06.2017
Republički hidrometeorološki zavod upozorio je građane Srbije da su danas moguće opasne vremenske prilike u većem delu zemlje. Kako se navodi, jug, jugozapad i jugoistok, kao i centralni delovi Srbije su pod „narandžastim“ alarmom, koji… »

“Cif” očistio Prvu gimnaziju

Ritam grada Kg 03.06.2017
Prva kragujevačka gimnazija ponovo je zablistala punim sjajem nakon što je ovaj objekat – spomenik kulture, očišćen u okviru društveno odgovorne kampanje “Cif čisti Srbiju”. “Prva kragujevačka gimnazija bila je zaista lak izbor za nas i to… »

Slučaj radnice Jure inicira predlog promene Zakona o radu

N1 Info 03.06.2017
Naglašavajući da je Srbija među zemljama u kojima najviše građana oboleva od raka, narodni poslanik i niški lekar Dušan Milisavljević (DS) najavio je da pokreće inicijativu za izmenu Zakona o radu. Njegov predlog zakonodavcima biće da oni koji… »

Danas su Letnje zadušnice: Zapalite sveću za pokoj duše najmilijih koji više nisu s vama, ali ovo nikako ne radite

iKragujevac 03.06.2017
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Letnje ili Duhovske zadušnice, dan posvećen pokojnim precima. Današnji dan prethodi velikom crkvenom prazniku - Silazak Svetog Duha na apostole - Sveta Trojica, koji se još naziva Duhovi ili… »

U Požegi proglašena vanredna situacija

N1 Info 03.06.2017
U Požegi je, posle jučerašnjeg jakog nevremena i obilnih kiša, danas proglašena vanredna situacija, rekao je agenciji Beta zamenik predsednika opštine Vladan Kovačević. Takvu odluku doneo je jutros Štab za vanredne situacije, pošto je komisija… »

Povratak boška ničića Ponovo gradonačelnik Zaječara posle četiri godine

Večernje novosti 02.06.2017
Lider "Pokreta za Krajinu", opet postao prvi čovek grada. Na funkciji koju je već obavljao od 2004. do 2013. sada u koaliciji sa SNS i SPS. POSLE četiri godine "izgnanstva", lider "Pokreta za Karjinu" Boško Ničić je u petak ponovo izabran za… »