Beograd arhiva vesti 07.06.2017

Zavod: Nema zagađenja vazduha, ali zatvorite prozore

Danas 07.06.2017
MUP: Nije moguće gašenje požara klasičnim metodama već zatrpavanjem zemljom i peskom. Gradski zavod za javno zdravlje, povodom velikog broja žalbi građana iz više delova grada da ih je noćas probudio dim i miris paljevine, saopštio je da u… »

Kinezi u Beogradu grade toplodalekovod vredan 200 miliona evra

Blic 07.06.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, v.d. direktora „Elektroprivrede Srbije” Milorad Grčić, direktor JKP „Beogradske elektrane” Goran Aleksić i predstavnik kompanije „Power construction… »

Kupališna sezona na Olimpu počinje 16. juna

Danas 07.06.2017
Kupališna sezona 2017. na otvorenim bazenima Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“ počinje u petak, 16. juna, u 10 časova. Kao i prethodnih godina, ulaz će prvog dana biti besplatan za sve posetioce. Cene ulaznica ove sezone usklađene su sa cenama… »

Postavio sam Beograđanima pitanja koja osnovci spremaju za maturski i sačekalo me je iznenađenje

Noizz 07.06.2017
Uglavnom svi mnogo pametuju kad su po sredi pitanja koja osnovci ovih dana spremaju za malu maturu. Izabrao sam par pitanja iz kombinovanog testa (hemija, biologija, geografija, istorija) i postavio ih našim sugrađanima kako bih proverio da li smo ipak… »

Beograđani nagrnuli u policiju: Satima stoje u redovima kako bi došli do ovog papira

Blic 07.06.2017
Još samo dva dana su ostala do isteka roka za zamenu vozačkih dozvola, a u Upravi saobraćajne policije u Ljermontovoj ulici u Beogradu, jedinom mestu gde ljudi iz unutrašnjosti koji žive u srpskoj prestonici mogu da dobiju nova vozačka dokumenta… »

Nevreme na auto-putu Beograd-Niš: Nezapamćeni haos, automobili jedva prolaze!

BK TV 07.06.2017
Danas oko 15 sati područje Grocke i južnog Banata zahvatilo je nevreme. Kako javljaju čitaoci "Blic"-a, automobili jedva prolaze ovom deonicom. #umcari #drazanj #pudarci #grocka #nevreme FALIO JE TORNADO DA UPOTPUNI SLIKU-OVAKO SE DANAS NEBO OTVORILO… »

Veliki Mokri Lug i Kumodraž u petak bez vode

Studio B 07.06.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Zvezdara i Voždovac u petak, 9. juna, od 7 do 18 sati bez vode će ostati potrošači koji žive u višim delovima Velikog Mokrog Luga (Stražarska kosa, Vizantijska i okolne ulice), naselju… »

Deset godina akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole“

Studio B 07.06.2017
Edukativnom predstavom završen je jubilarni deseti ciklus akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole“, tokom koje je 160.000 beorgadskih prvaka edukovano kako da se na pravi način ponašaju u saobraćaju. Između ostalih, i Studio B dobio… »

Ne oklevajte: Besplatni pregledi za prevenciju moždanog udara

BK TV 07.06.2017
Povodom Nacionalnog Dana borbe protiv moždanog udara, gradska opština Savski venac i Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "Železnice Srbije“ organizovaće u petak besplatne preglede u prostrijama Zavoda na kojima će građani moći da obave lekarske… »

Novim mašinama „Zelenila” do čistijeg i lepšeg Beograda

Studio B 07.06.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obavio smotru novih vozila JKP „Zelenilo – Beograd” koje je ovo komunalno preduzeće nabavilo u poslednje dve godine. – „Zelenilo” je u novu mehanizaciju uložilo više od 380 miliona dinara u poslednje tri… »