Izvor: Alo arhiva vesti 07.06.2017

Marović će umesto davanja para morati duže da robija

Alo 07.06.2017
Viši sud u Podgorici produžio je za godinu dana zatvorsku kaznu nekadašnjem visokom crnogorskom funkcioneru Svetozaru Maroviću, jer u zakonskom roku nije platio državi novčani deo kazne zbog malverzacija s opštinskim zemljištem u Budvi. Agenciji… »

Crnogorska zastava podignuta u sedištu NATO (VIDEO)

Alo 07.06.2017
Zastava Crne Gore podignuta je danas uz intoniranje crnogorske himne u sedištu NATO u Briselu, prenosi RTCG. Zastava 29. clanice NATO podignuta je istovremeno ispred starog i novog sedišta Alijanse, Vrhovnog štabu savezničkih snaga u Evropi u Monsu… »

Pevač koji slavi paradržavu Herceg-Bosnu

Alo 07.06.2017
Vesti o Marku Perkoviću Tompsonu odavno su prešle granice Hrvatske i regiona, a vodeći svetski diplomati traže da se odložii njegov koncert u Bosni i Hercegovini kako njegov nastup i pesme, uvredljive za Srbe i muslimane, ne bi doveli do dodatnih… »

Terali su me da koljem Srbe

Alo 07.06.2017
Zaštićeni svedok Tužilaštva BiH "S13" na suđenju komandantu Trećeg korpusa takozvane Armije BiH Sakibu Mahmuljinu, rekao je da je prilikom posete kampu odreda "El mudžahedin" vidieo četrdesetak zarobljenih srpskih vojnika, a da mu je "jedan Arapin… »

Zaev želi bolje odnose sa Srbijom

Alo 07.06.2017
Novi premijer Makedonije Zoran Zaev rekao je da želi da razvija odnose sa Srbijom i ocenio da građane dve zemlje povezuje ne samo zajednička prošlost, već i zajednička evropska budućnost. Zaev je u intervjuu za beogradski "Novi magazin" rekao da su… »

Maloletnica preminula od sepse

Alo 07.06.2017
Uzrok smrti Z. K. (17) je sepsa, saopšteno je iz Tužilaštva. Beživotno telo Z. K. doneto je juče u Dom zdravlja u Bijeljini sa vidnim povredama, a obdukcijom je ustanovljeno da je uzrok smrti sepsa. Z. K. je bilo lice sa posebnim potrebama, a njeno… »

Milica objavila fotke sa svadbe (FOTO)

Alo 07.06.2017
Mlada je za ovu priliku odabrala suknju i bluzu, a svoju frizuru ukrasila cvetnim venčićem. Pevačica benda "Creative", Marija Mitrović danas je pred porodicom, prijateljima i kolegama izgovorila sudbonosno "da". Svadbenom veselju su prisustvovale… »

Jelena Đoković oduševila fanove

Alo 07.06.2017
Jelena Đoković najveća je podrška suprugu Novaku u Parizu na Rolan Garosu, a sada je podelila sa pratiocima jedan detalj koji je dodatno oduševio sve. Iako se ponekad nađe na udaru fanova, Jelenina neposrednost i opuštenost razoružavaju i njene… »

Zlata je bila "specifična" na venčanju sa Pejom (FOTO)

Alo 07.06.2017
Pevačica Zlata Petrović se udavala dva puta, ali na drugom venčanju je izgledala baš upečatljivo. Zlata je za tu priliku obukla raskošnu venčanicu sa golim ramenima uz koju je nosila veo i svilene rukavice, ali najveću pažnju privukla je njena… »

Učesnik "Velikog brata" za penis dao čitavo bogatstvo

Alo 07.06.2017
Učesnik rijalitija "Veliki brat", poznati striper je osigurao svoj polni organ. Striper Lotan Karter, učesnik britanskog "Velikog brata" je prezadovoljan svojim fizičkim izgledom, a u prilog tome govori i činjenica da je svoj polni organ osigurao na… »