Izvor: Beta video arhiva vesti 07.06.2017

Stefanović: Tokom akcije Signal uhapšene su 74 osobe

Beta video 07.06.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je policijskom akcijom „Signal“ koju je Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovelo u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, poreskom policijom i Bezbednosno -informativnom… »

Tim pobedio Djokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa

Beta video 07.06.2017
PARIZ - Srpski teniser Novak Djoković neće braniti titulu na Rolan Garosu u Parizu, pošto je danas u četvrtfinalu izgubio od sedmog tenisera sveta Austrijanca Dominika Tima posle tri seta, 6:7, 3:6, 0:6. Teniseri su u prvom setu napravili po dva… »

Antić: Korišćenjem tople vode iz TENT-a uštedećemo 43 miliona evra na uvozu gasa

Beta video 07.06.2017
BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić rekao je da će se korišćenjem tople vode iz TENT-a za grejanje Novog Beograda godišnje uštedeti 43 miliona evra na uvozu gasa koji koriste Beogradske toplane. ``Nikad nismo bliži… »

Antić: Projekat ekonomski opravdan

Beta video 07.06.2017
BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić rekao je da je projekat ekonomski opravdan i veoma važan jer pruža dodatnu energetsku sigurnost i da sada predstoji da se sa kineskom kompanijom pregovara o kreditu i uslovima… »

Li Mančang: Tražiću od naše kompanije da sve kvalitetno urade

Beta video 07.06.2017
BEOGRAD - Ambasador Kine u Srbiji Li Mančang je rekao da je izgradnja toplovoda prvi od nekoliko projekata koje je donedavni premijer Srbije Aleksandar Vučić ugovorio tokom majske posete Kini. ``Tražiću od naše kompanije da sve kvalitetno urade``… »

Mali: Okvirna vrednost projekta 200.000 evra

Beta video 07.06.2017
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je okvirna vrednost projekta 200.000 evra i da je ekološki i ekonomski isplativ. ``Pošto će se godišnje na gasu uštedeti 43 miliona evra, projekat će se isplatiti za pet-šest godina``… »

Mesto televizije u savremenom medijskom sistemu

Beta video 07.06.2017
BEOGRAD - Stanko Crnobrnja, reditelj, producent, scenarista, profesor na Fakultetu za medije i komunikacije, uvodničar je u razgovor ``Mesto televizije u savremenom medijskom sistemu`` koji će biti održan u Gradskom muzeju ``Konkordija`` 9. juna.… »

Gojković: Klimatske promene ne poznaju granice

Beta video 07.06.2017
BEOGRAD - Predsednica skupštine Maja Gojković je na konferenciji o klimatskim promenama povodom obeležavanja Svetskog dana životne sredine istakla je da klimatske promene ne mogu da nas zaobiđu jer takvi procesi ne poznaju državne granice. Preuzet… »

Alimpić: Sistem u gradu Beogradu se raspada

Beta video 07.06.2017
BEOGRAD - Zoran Alimpić je ukazao da je „predsednik Skupštine je bio spreman da započne sednicu ali je konstatovao da nema kvoruma i sednica je otkazana. Tako nešto se do sada u istoriji ovog grada nije dogodilo, da od 110 odbornika, velika većina… »

Božović: Vučić smenom Malog ostavio haos iza sebe

Beta video 07.06.2017
BEOGRAD - ``Nikada se nije dogodilo u gradu Beogradu da Skupština grada bude zakazana a da odbornici većine ne dođu na tu sednicu. U pitanju je jedan veliki haos koji je Aleksandar Vučić ostavio iza sebe time što je smenio gradonačelnika Sinišu… »