Izvor: Jugmedia arhiva vesti 07.06.2017

Uhapšen bišvi predsednik opštine Palilula

Jugmedia 07.06.2017
Policija i Više javno tužilaštvo u Nišu još se nisu oglasili zvaničnim saopštenjem povodom jutrošnjeg hapšenja više lica u tom gradu, ali je prema nezvaničnim informacijama slobode je lišen Boban Džunić bivši predsednik opštine Palilula i… »

Konačno: Asfaltiranje gradskih ulica od petka

Jugmedia 07.06.2017
Prema odluci Komisije pri Gradskoj upravi u Vranju, preduzeću “IG sistem” iz Vranja i „Izoteks“ iz Beograda biće povereni poslovi na letnjem održavanju puteva i saobraćajnica u gradu u letnjem periodu vredni oko 8,5 miliona dinara. Postupak… »

Gustav Klimt – veliki austrijski simbolista u LKC

Jugmedia 07.06.2017
U Leskovačkom kulturnom centru danas je otvorena dokumentarna izložba „Gustav Klimt – preteča moderne“, koju čine reporodukcije umetničkih dela i fotografije iz ključnih faza austrijskog umetnika 19., a čija dela se u 21. veku prodaju po… »

Masovna tuča: Nije se znalo ko koga bije

Jugmedia 07.06.2017
Sinoć je u Nišu došlo do masovne tuče, na mostu kod niške Tvrđave, pišu Niške vesti. Prolaznici su bili zgranuti onim što su videli, kažu nije se znalo ko tu koga bije. “Mi smo dobili prijavu o narušavanju javnog reda i mira od strane više… »

“Interlemind” prodat Rumunima za pola milijarde dinara

Jugmedia 07.06.2017
Fabrika za proizvodnju lima i građevinskog materijala u stečaju “Interlemind” Leskovac danas je prodata za 525 miliona dinara firmi Tera stil sa beogradske Čukarice, čiji su vlasnici Rumuni, oni isti, kako tvrde bivši radnici, koju su kupili… »

Uhapšen Ivan Stojanović, zamenik predsednika opštine Bojnik

Jugmedia 07.06.2017
Biši predsednik opštine Bojnik i aktuelni zamenik predsednika te opštine Ivan Stojanović uhapšen je danas u velikoj akciji Ministartsva unutrašnjih poslova, potvrđeno je Jugmedii. Naš izvor nije otkrio zbog kog krivičnog dela je uhapšen… »

Coca-Cola tri dana obučava nezaposlene

Jugmedia 07.06.2017
U Aleksincu je počeo prvi ciklus trodnevnih edukativnih radionica, u okviru kojih će više od 60 nezaposlenih mladih tokom juna steći nove lične i poslovne veštine ključne za lakše zaposlenje. Radionice se održavaju u okviru nacionalnog programa… »

Belenzada na čelu Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga

Jugmedia 07.06.2017
Skupština osnivača Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga za vršioca dužnosti direktora centra imenovala je na današnjoj sednici Draganu Belenzadu iz Leskovca, koja je do sada bila angažovana kao menadžer projekta za zapošljavanje i… »

Upoznajte se besplatno sa naukom u centru grada

Jugmedia 07.06.2017
Centar za promociju nauke danas je u Leskovcu svečano otvorio Naučni kamion na parkingu ispred Robne kuće, gde će se do nedelje svakodnevno održavati raznovrsne radionice i naučni programi za osnovce, organizacione grupe i sve zainteresovane… »

Zmije izmamilo sunce

Jugmedia 07.06.2017
Iako leto jos uvek nije stiglo, prve topli dani izmamili su gmizavce pa je za članove Udruženje za zaštitu prirode i gmizavaca mnogo posla. Do sada su imali desetak intervencija i to ne samo u hanskoj opštini već i susednim, Surdulici i Vranju… »