Izvor: Pravda arhiva vesti 07.06.2017

Sprema li se rat neviđenih razmera? Ovu državu je Iran optužio da stoji iza terorističkih napada! (video)

Pravda 07.06.2017
Jutros je u Teheranu naoružana grupa muškaraca upala u iranski parlament u Teheranu pucavši na čuvare Iranske revolucionarne garde i civile, nakon čega su uzeli taoce. Iranska revolucionarna garda optužula je Saudijsku Arabiju da stoji iza… »

Vučić: Ako su "Migovi" koji stižu u Srbiju kante, zašto onda brinu?

Pravda 07.06.2017
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija suverena i nezavisna zemlja i pitao odakle bilo kome pravo da joj govori šta da radi. Vučić je to rekao odgovarajući na pitanja novinara da prokomentariše, između ostalih, i izjavu Hašima… »

Prva nasilnica izbačena iz kuće: Žena sa Čukarice tukla muža, izletela na 30 dana!

Pravda 07.06.2017
Prva žena kojoj je izrečena mera po novom Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici stanovnik je beogradske opštine Čukarica. Njoj je policija, odmah na terenu, izrekla hitnu meru zabrane prilaska bivšem partneru kontaktiranja s njim. Kako saznaju… »

Putin : Vreli rat između SAD i Rusije niko na planeti ne bi preživeo (video)

Pravda 07.06.2017
Predsednik Rusije Vladimir Putin dao je niz intervjua poznatom filmskom reditelju Oliveru Stounu u kojima je odgovarao na najkontroverznija pitanja savremene međunarodne politike. Govoreći o mogućem vojnom sukobu između Rusije i Sjedinjenih Američkih… »

Joksimović: Srbija ima važno mesto u budućnosti Evropske unije (video)

Pravda 07.06.2017
Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović istakla je juče da Srbija ima važno mesto u procesu evropskih integracija, ali i da joj pripada važno mesto u budućnosti EU. Joksimović je sa konferencije u Evropskom parlamentu o… »

Tramp zakuvao: Nećete verovati za šta sad FBI krivi Ruse, a tiče se Katara

Pravda 07.06.2017
Saudijska Arabija, Egipat, Ujedinjeni Arapski Emirati i Bahrein saopštili su u ponedeljak da su prekinuli diplomatske odnose i zatvorili sav saobraćaj sa Katarom. Oni su optužili malu zalivsku državu da je pružala podršku ekstremnim grupama, što je… »

Terorista Tači: Ruski avioni u Srbiji su pretnja za Balkan

Pravda 07.06.2017
Takzovani predsednik takozvane države Kosovo, inače dokazani terorista, Hašim Tači, komentariše ruske vojne snage i saradnju sa Srbijom. Ovaj terorista smatra da transformaciju takozvanih Bezbednosnih snaga na Kosovu niko ne može da spreči, pišu… »

Bivši ministar u SAD: Tramp je sociopata, plašim se da već gubi razum!

Pravda 07.06.2017
Nekadašnji ministar rada u administraciji Bila Klintona Robert Rajh smatra da je vreme da se američki predsednik povuče sa dužnosti. Nekadašnji ministar rada u administraciji Bila Klintona Robert Rajh smatra da je vreme da se američki predsednik… »

Ubica oklopa: Od ovog ruskog odgovora na Hitlerove tenkove, i danas strahuju vojske širom sveta! (video)

Pravda 07.06.2017
Jedna od najčuvenijih oružja koje je ikada napravljeno nastalo je nakon sovjetskih iskustava u Drugom svetskom ratu, kada pešadija Crvene armije nije imala odgovor na invaziju nemačkih tenkova. Jednostavni i efikasni ručni minobacač RPG-7 postao je… »

Podeljena pomoć za gradnju kuća: "Država vodi brigu o stranim migrantima, a svojim prognanima zatvara vrata" (foto)

Pravda 07.06.2017
Član Veća opštine Novi Beograd i predsednik Komisije za izbor korisnika pomoći u vidu građevinskog materijala za izbegla i prognana lica iz Republike Srpske Krajine, Biljana Živojinović, informisala je javnost o akciji podele građevinskog… »