Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 07.06.2017

Otvorena ambulanta u Šumaricama

Ritam grada Kg 07.06.2017
U kragujevačkom naselju Šumarice svečano je otvorena ambulanta Doma zdravlja. Otvaranju su prisustvovali Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije sa suprugm Dragicom, kao i predstavnici lokalne samouprave. Ambulanta, kojoj gravitira 4.000 Šumarice… »

Otvorena izložba dela najistaknutijih vojvođanskih slikara

Ritam grada Kg 07.06.2017
Odabrana dela najistaknutijih vojvođanskih slikara druge polovine XX veka predstavljena su prvi put u Kragujevcu u okviru putujuće izložbe “Karavan slika” koju su priredili Vojvođanska banka i Galerija Matice srpske. Postavku čini pet likovnih… »

„Magareća koža“ u PZD

Ritam grada Kg 07.06.2017
Danas od 18 sati, u Pozorištu za decu Kragujevac igra se predstava „Magareća koža“. Tragajući za sopstvenim identitetom, Magareća koža upoznaje svoje vrline koje uspevaju da pokrenu hladno srce mladog princa. Ova dečija dramska predstava govori… »

Sednica Skupštine grada zakazana za 14. jun

Ritam grada Kg 07.06.2017
Predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović posle održanih konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, zakazao je osmu redovnu sednicu gradskog parlamenta za sredu, 14. jun. Na dnevnom redu sednice naći će se Predlog odluke o mesnoj… »

NEVEROVATNO: Pogledajte protivnika Veprova u finalu Evropske lige

Ritam grada Kg 07.06.2017
Protivnik Kragujevac Wild Boarsa u finalu evropske CEFL lige (subota, 18.30 časova, Insbruk), aktuelni šampion Austrije i vicešampion Evrope, Swarco Raiders Tirol, jedan je od najboljih evropskih klubova i svakako najveći tim protiv kog je neka srpska… »

Pukla cev, cela ulica u Stanovu pod vodom

Ritam grada Kg 07.06.2017
U ulici Josifa Klausa u Stanovu pukla je cev pa je ulica pod vodom. Meštani su ogorčeni, jer, tvrde, da je ta cev već krpljena pre 15 dana. Ulica Josifa Klausa je čitavog jutra pod vodom. Žitelji te ulice kažu da je voda nadolazila duže od sat… »