Izvor: Studio B arhiva vesti 07.06.2017

Nevreme zahvatilo okolinu Vršca, jedna žena stradala

Studio B 07.06.2017
Jedna žena stradala od posledica nevremena koje je popodne zadesilo Vršac i okolinu, rekla načelnica službe Hitne pomoći u Vršcu dr Viktorija Nistor Omoran. Situacija pod kontrolom i nema povređenih, a Hitna pomoć, Žandarmerija i Crveni krst su… »

Ostvarenje višedecenijskog energetskog sna

Studio B 07.06.2017
Siniša Mali: Izgradnjom toplodalekovoda Beograd će uštedeti 43 miliona evra godišnje. Ministar Antić: Višedecenijski san da deo energije koja se proizvede u TE „Nikola Tesla” usmerimo u pravcu Beograda. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je u… »

Dan: Potvrdjena optužnica protiv 14 srpskih, ruskih i crnogorskih državljana

Studio B 07.06.2017
Veće Višeg suda u Podgorici potvrdilo je optužnicu protiv 14 srpskih, ruskih i crnogorskih državljana optuženih za pokušaj terorizma uoči paramentarnih izbora u Crnoj Gori, oktobra prošle godine, objavio je podgorički list Dan. U Višem sudu u… »

Veliki Mokri Lug i Kumodraž u petak bez vode

Studio B 07.06.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Zvezdara i Voždovac u petak, 9. juna, od 7 do 18 sati bez vode će ostati potrošači koji žive u višim delovima Velikog Mokrog Luga (Stražarska kosa, Vizantijska i okolne ulice), naselju… »

Deset godina akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole“

Studio B 07.06.2017
Edukativnom predstavom završen je jubilarni deseti ciklus akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole“, tokom koje je 160.000 beorgadskih prvaka edukovano kako da se na pravi način ponašaju u saobraćaju. Između ostalih, i Studio B dobio… »

Novim mašinama „Zelenila” do čistijeg i lepšeg Beograda

Studio B 07.06.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obavio smotru novih vozila JKP „Zelenilo – Beograd” koje je ovo komunalno preduzeće nabavilo u poslednje dve godine. – „Zelenilo” je u novu mehanizaciju uložilo više od 380 miliona dinara u poslednje tri… »

Serija napada u Teheranu – Sedam ubijeno

Studio B 07.06.2017
Iransko Ministarstvo za obaveštajne poslove saopštilo je danas da su napade na parlament i mauzolej Ajatolaha Homeinija izvele terorističke grupe, saopštila je državna televizija. Sedam osoba je ubijeno a četiri su uzete za taoce i odvedene na više… »

Vučić na otvaranju „Astana Ekspo 2017″

Studio B 07.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u trodnevnoj poseti Astani, gde će, kao specijalni gost kazahstanskog predsednika Nursultana Nazarbajeva, učestvovati na otvaranju međunarodne specijalizovane izložbe „Astana ekspo – 2017″. Otvaranju… »

Majstorović: Situacija pod kontrolom

Studio B 07.06.2017
Ekipe beogradskih vatrogasaca neprestano dežuraju na deponiji u Vinči, na kojoj tinja vatra na dubini većoj od 50 metara i to ne može da se ugasi vodom, kaže šef smene beogradskih vatrogasaca Miloš Majstorović za Studio B. On dodaje da nije reč o… »

Han večeras stiže u Srbiju

Studio B 07.06.2017
Evropski komesar za pregovore o proširenju Johanes Han doputovacće večeras u Beograd gde će sutra razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i učestvovati u investicionoj konferenciji. Kako je Tanjugu najavio sam Han, cilj radne posete… »