Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 15.06.2017

Udvarače nemojte da prijavljujete!

Alo 15.06.2017
Država upozorava da dva nova krivična dela izazivaju brojne nedoumice. Žene se žale na udvaranje osoba koje im se ne sviđaju. Polno uznemiravanje i proganjanje, dva nova člana Krivičnog zakonika koja su stupila na snagu pre dve nedelje, i dalje… »

Ovo su fotografije godine (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Pobednik 14. konkursa za Betinu fotografiju godine je fotoreporter AFP-a Robert Atanasovski za fotografiju "Šarena revolucija" Na izložbi koja je večeras otvorena u Dorćol platzu u Beogradu izloženo je 45 radova, od ukupnom prispelih 300 radova -… »

Saobraćajci u belom za „Beli grad”!

Alo 15.06.2017
Popularnosti Trga Slavija osim muzičke fontane odnedavno doprinosi još jedna atrakcija - saobraćajci u belim uniformama. Svi prolaznici, stranci i deca svoje foto-aparate i mobilne telefone usmeravaju ka njima. Ovi mladi, nasmejani momci toliko su im… »

Ovako nova premijerka barata loptom (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Nova premijerka Srbije Ana Brnabić pokazala je svoje fudbalsko umeće i to, ni manje ni više nego pred selektorom naše fudbalske reprezentacije Slavoljubom Muslinom. Naime, Brnabićeva je bila gošća na promociji novog internet portala… »

Ako letujete u Crnoj Gori, možete se suočiti sa ovim problemom

Alo 15.06.2017
Hotelijeri duž primorja traže od Privredne komore Crne Gore da primeni zakon. Apeli hotelijera, vlasnika privatnih apartmana i drugih koji se bave turizmom na jugu Jadrana, posebno na budvanskoj rivijeri, za smanjenje buke, stigli su pred Odbor turizma… »

Ukinuta škola "Stari grad", evo šta će biti sa učenicima zaposlenima

Alo 15.06.2017
Odbornici Skupštine grada usvojili su danas odluku o ukidanju Osnovne škole "Stari grad". Odluka je doneta u okviru racionalizacije mreže škola u Beogradu, a primenjivaće se od 31. avgusta ove godine. Prema odluci, učenici upisani u osmoletku "Stari… »

Spremite se da bežite iz grada, evo zašto

Alo 15.06.2017
Beograd će ovog leta biti veliko gradilište. Mašine uveliko rade na preuređenju Ulice Mije Kovačevića, na potezu od Omladinskog stadiona do Čarlija Čaplina. Kada se završi prva faza radova, što je planirano za 9. jul, bageri i kamioni će se… »

Beograd dobija novi most, a izgledaće ovako (FOTO)

Alo 15.06.2017
Danas je i zvanično obelodanjeno da će sadašnji Stari savski most biti srušen ili izmešten na neku novu lokaciju, a da će na njegovom mestu nići novi, veći i moderniji! Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predstavio je danas rešenje kako će… »

Gorelo u avionu na letu Priština - Cirih

Alo 15.06.2017
U avionu na liniji Priština-Cirih dogodio se incident kada se jednom od putnika zapalio mobilni telefon, javio je švajcarski dnevnik "Blik". List navodi da je to izazvalo gust dim u letelici, pa je avion ubrzo morao da se na vrati na prištinski… »

Osmaci polagali test iz matematike

Alo 15.06.2017
Osmaci su danas polagali test iz matematike, a sutra ih očekuje polaganje kombinovanog testa. Završni ispit, mala matura, traje tri dana. Prvog dana polagali su test iz srpskog (maternjeg) jezika, rešenja pogledajte OVDE. Danas su polagali test iz… »