Izvor: Alo/Hronika arhiva vesti 15.06.2017

Priznao da je nožem ubio bivšu suprugu!

Alo 15.06.2017
Miloš Čodanović (28), koji je 7. februara ove godine sa više uboda kuhinjskim nožem ubio bivšu suprugu Moniku Ikotić (43), osuđen je na 11 godina zatvora. Državni prvak u bacanju kugle sa oštećenim vidom potpisao je sporazum o priznanju… »

Uhapšen usled kupoprodaje droge

Alo 15.06.2017
Novosadska policija saopštila je danas da će podneti krivične prijave protiv dvojice meštana koj su uhvaćeni tokom kupoprodaje kokaina. Kako se navodi u saopštenju policije jedan Novosađanin (31) prodao je juče sugrađaninu paketić za koji se… »

Udario policajca na motoru!

Alo 15.06.2017
Iz Nezavisnog policijskog sindikata apeluju na vozače da poštuju saobraćajne propise kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća, u kojim, neretko, budu povređeni i sami policajci. Pre dva dana u Beogradu je u saobraćajnoj nezgodi kod Ade… »

Nesvakidašnja pljačka u Beogradu usred bela dana (VIDEO)

Alo 15.06.2017
Kamere sa video nadzora snimile su lopova koji lascivno ulazi u pekaru i iznosi novac iz kase. Neshvatljiva pljačka dogodila se danas u jednoj pekari u Beogradu, i to usred bela dana. Sigurnosne kamere koje su bile okrenute ka ulazu, zabeležile su… »

Mladoženja puškom jurio mladu, pa uhapšen

Alo 15.06.2017
Bićeš moja, il‘ ničija! Ova zamisao se Sveti Iliću (55) iz Bujanovca obila o glavu, jer je uhapšen kada je hicima iz automatske puške hteo da prisili Daru C. (45) da se uda za njega! Policajci iz Bujanovca imali su pune ruke posla kada su usred… »

Muškarac se razneo bombom u voćnjaku

Alo 15.06.2017
Meštani su čuli eksploziju, a potom je pronađeno beživotno telo muškarca. Beživotno telo, za sada nepoznatog muškarca, pronađeno je danas u prepodnevnim časovima u jednom od voćnjaka na levoj strani puta na ulaska u Prigrevicu iz pravca Apatina… »

Mahao je pasošem i pričao na francuskom

Alo 15.06.2017
Ispitivanjem svedoka nastavljeno ponovljeno suđenje Dejanu Puzigaći, optuženom za učešće u prebijanju na smrt francuskog navijača Brisa Tatona. U Višem sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka nastavljeno ponovljeno suđenje Dejanu Puzigaći… »

Kraljici silikona pobegao ortak

Alo 15.06.2017
Suđenje Tijani Đurićić (26) iz Beograda, poznatijoj kao Kraljici silikona, odloženo je danas zbog nedolaska jednog od okrivljenih. Suđenje „kraljici silikona” Tijani Đuričić (26), optuženoj da je otela i zlostavljala svoju bivšu podstanarku… »

Požar na železničkoj stanici u Vrčinu

Alo 15.06.2017
Zapalio se magacin na Železničkoj stanici u Vrčinu. Vatra je zahvatila krov praznog magacina, površine oko 100 metara kvadratnih. Krov magacina je izgoreo. Intervenisali su vatrogasci i lokalizovali pozar oko 23:45 sati. Povređenih osoba nije bilo… »

Pozvonio mi je na vrata, a onda je nastao pakao!

Alo 15.06.2017
Noć 11. juna bila je najteža u životu Aranđelovčanke Bojane M. (32). Bivši nevenčani suprug, Alen I. (29), sa kojim ima ćerku od dve i po godine, na prevaru je namamio u automobil, odvezao na Bukulju, pretukao i silovao. - Posle svega što mi je… »