Izvor: Alo/Kultura arhiva vesti 15.06.2017

Đuričko: Rat je stao na put mojoj ljubavi

Alo 15.06.2017
Glumac Nikola Đuričko je popularnost stekao ulogom u seriji "Otvorena vrata", a od tada je jedan od omiljenih komičara. - Dobijao sam velike honorare pa sam odlučio da se osamostalim i živim sam. Uzeo sam stan koji je bio mali, ali je imao veliko… »

Prošla je godina života bez Mande

Alo 15.06.2017
Danas je tačno godinu dana od kako je preminuo naš glumac Milorad Mandić Manda. Njegovom pomenu, pored supruge Anje i najbliže rodbine, prisustvovale su i brojne kolege među kojima su Branka Pujić, Anica Dobra, Boda Ninković, Dragan Bjelogrlić… »

"Narodno pozorište" jubilej proslavlja sa Dušanom Kovačevićem

Alo 15.06.2017
Okosnica repertoara "Narodnog pozorišta" u Beogradu, u jubilarnoj 150. sezoni, biće domaći dramski tekstovi, a već sam početak označiće povratak Dušana Kovačevića u nacionalni teatar. Vršilac dužnosti direktora Drame "Narodnog pozorišta"… »

Isidora otkrila zašto nosi šešire (FOTO)

Alo 15.06.2017
Prva asocijacija na književnicu Isidoru Bjelicu je šešir. Od kako znamo za nju, ona ne skida šešire sa svoje glave. Ima razne modele, različitih veličina i boja i stalno ih obnavlja. Toliko divnih dusa u zivotu sretnemo i dodirnemo da imamo puno… »

Smokiju život visi o koncu

Alo 15.06.2017
Srpski glumac Ljubiša Samardžić i dalje u teškom stanju. Zdravstveno stanje glumca Ljubiše Samardžića ne popravlja se, nažalost, ni pored svih napora lekara Kliničkog centra Srbije, gde je legendarni Smoki već gotovo mesec dana na bolničkom… »