Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 15.06.2017

Ana Brnabić nije moj premijer!

Alo 15.06.2017
Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić "nije njegov premijer". "Samo jedna rečenica. Ana Brnabić nije moj premijer", rekao je kratko Marković za agenciju Beta… »

Šapić: Pre izbora ni s Đilasom, posle mogu i sa SNS

Alo 15.06.2017
Aleksandar Šapić rekao da želi da bude gradonačelnik Beograda, a da pre izbora neće ulaziti ni u kakvu koaliciju, ali da je posle izbora moguće sve. Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić je rekao da želi da bude gradonačelnik… »

Premijer sam bio, cilj je veće učešće SPS-a u vlasti

Alo 15.06.2017
Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) i potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić je izjavio je, povodom izbora Ane Brnabić za mandatara, da poštuje predlog predsednika Srbije, ali da očekuje veće učešće SPS-a u vlasti. "Znate da sam bio… »

Vučićeve odluke u najboljem interesu Srbije

Alo 15.06.2017
Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je večeras da potpuno podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića i političke odluke koje donosi zato što je siguran da je to u najboljem interesu Srbije. "Žao mi je što… »

Ana je pravi izbor!

Alo 15.06.2017
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas, povodom odluke da je novi mandatar Ana Brnabić, ta odluka u najboljem interesu Srbije. "Smatram da je odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da za mandatara predloži Anu Brnabić… »

Jankoviću država plaća šofere!

Alo 15.06.2017
Isplivao “prljavi veš“! Prestao da bude zaštitnik građana, a nastavio da uživa u privilegijama. S. R. (puno ime poznato redakciji), čovek koji je zaposlen u kancelariji zaštitnika građana, tokom cele predizoborne kampanje bio je uz lidera… »

Golać sa fejsa vređao Vučića!

Alo 15.06.2017
Kontramitingaši koji se predstavljaju kao novinari provocirali pristalice naprednjaka! Naime, na internetu se pojavio snimak koji jasno pokazuje da je grupa građana, na dan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić polagao zakletvu u Narodnoj… »

Ana Brnabić je premijer!

Alo 15.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je saopštio da je Ana Brnabić mandatar za sastav nove vlade. Kako je Alo! prvi pisao, još u štampanom izdanju za 4. april, Vučić je odabrao da Srbija dobije prvu ženu premijera. Predsednik Aleksandar… »

LGBT: Vučić ispisao novu stranicu srpske demokratije

Alo 15.06.2017
LGBT organizacija "Da se zna" smatra da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, imenovanjem Ane Brnabić za mandatara, ispisao novu stranicu u istoriji srpske demokratije. "Nepunih godinu dana pošto je postala prva javno deklarisana LGBT osoba među… »

Prva izjava Ane Brnabić!

Alo 15.06.2017
Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić zahvalila se danas predsedniku Srbije na ukazanom poverenju. "Želim da zahvalim Predsedniku na ukazanom ogromnom poverenju da vodim Vladu Srbije i nastavim reforme sa nesmanjenom posvećenošću i snagom… »