Izvor: B92/Zabava arhiva vesti 15.06.2017

Poljakinja zvala Hitnu pomoć, a kad su shvatili zašto...

B92 15.06.2017
Lekari hitne pomoći u Čenstohovi, na jugozapadu Poljske, ostali su potpuno bez reči kada su stigli da pomognu jednoj četrdesetogodišnjoj Poljakinji kojoj je navodno tokom noći pozlilo, a pokazalo se da ju je samo ubo obični komarac. Poljakinja je… »

Putin: "Ne želim da mi unuci rastu kao prinčevi"

B92 15.06.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin otkrio je danas, tokom "Direktne linije sa predsednikom", detalj iz privatnog života, navodeći da je nedavno postao deda po drugi put. "Moj drugi unuk se nedavno rodio", rekao je Putin, prenela je agencija Tas. Putin je… »

Adel na mestu nesreće u Londonu: "Treba li nekome pomoć?"

B92 15.06.2017
Požar koji je izbio u oblakoderu u Londonu juče rano ujutru odneo je dvanaest života. Neke javne ličnosti, popud Džejmija Olivera, ponudile su svoju pomoć, a juče je na mestu nesreće viđena i pevačica Adel kako pruža utehu pogođenima požarom… »

Bračni par tvrdi da živi od vazduha: "Nikad nismo gladni"

B92 15.06.2017
Muž i žena iz Sjedinjenih Američkih Država tvrde da jedu jednom na svaka tri dana, jer veruju da ljudima zapravo i nije potrebna hrana. Akahi Rikardo (36) poreklom iz Ekvadora i Kamila Kastelo (34) kažu da su zaboravili kako izgleda glad i da ljudi… »

Pas spasao bebu i postao gradski heroj

B92 15.06.2017
Psa Oreona i njegovog vlasnika Enza Gimeneza već svi dobro znaju. Oni su poznate ličnosti u jednom malom gradiću u Meksiku i niko se ne čudi kada ga vide da luta ulicama. Prošlog utorka jedan komšija je primetio da je Oreon počeo da se ponaša jako… »

Otkriveno ko je "ljubavnica" sa leta Rajan era

B92 15.06.2017
Nakon što je otkriven identitet muškarca sa leta za Ibicu, britanskim medijima nije dugo trebalo da otkriju i ko je žena. Medijski eksponirana priča seks-skandala na letu Rajan era od Mančestera do Ibice dobila je novi obrt kada se shvatilo da… »

Neverovatno: Neustrašiva mačka nasrnula na lava (VIDEO)

B92 15.06.2017
Hrabra mačka dokazala je da može da izađe na crtu mnogo većim pripadnicima svoje porodice. U jednom utočištu za egzotične životinje u Teksasu, mačka Bagi nasrnula je na novog stanara - lava. Pogledajte samo tu neustrašivost:… »

Spasilačkom psu treba novi vlasnik, razume samo poljski

B92 15.06.2017
Organizacija “Dogs Trust Kenilworth“ u Velikoj Britaniji dugo je smatrala da Kaleb, četvorogodišnji nemački ovčar, ne ume ili ne želi da uradi šta mu se kaže, dok nije ustanovila da pas zapravo razume komande samo na poljskom jeziku… »

Jedemo i previše i pogrešno

B92 15.06.2017
Naučnici upozoravaju na „rastuću i uznemirujuću globalnu krizu zdravlja“. Sve više stanovnika planete Zemlje je gojazno: 700 miliona ljudi je klinički gojazno, tj. Imaju indeks telesne mase (BMI) viši od 30. Oko milijardu i po stanovnika… »

Posle osinjih gnezda i orošavanja, novi "vaginalni" trend

B92 15.06.2017
Nigde kraja apsurdima alternativne medicine... U SAD se trenutno promoviše novi tretman - vaginalna terapija ozonom. Tretman se sastoji od upumpavanja ozona koji deluje "protiv bakterija, virusa i gljivica i utiče na nezdrave ćelije". Slična terapija… »