Izvor: BK TV arhiva vesti 15.06.2017

Tri razloga zbog kojih je izgradnja novog bolja od rekonstrukcije starog Savskog mosta

BK TV 15.06.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakoa je da se iz najmanje tri razloga mora graditi novi most, umesto da se rekonstruiše stari Savski most. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predstavio je danas rešenje kako će izgledati novi Savski most… »

Nezapamćena tuča u Crnoj Gori, a sve zbog ćirilice

BK TV 15.06.2017
Crnogorska policija uhapsila je pet osoba koje su učestvovale u današnjoj tuči u centru Podgorice. Tuča se dogodila oko 14.30 časova u Negoševoj ulici u Podgorici ispred sedišta Nove srpske demokratije, nakon konferencije za medije posvećene… »

Pucnjava u Doboju, povređen odbornik

BK TV 15.06.2017
Odbornik Demokratskog narodnog saveza (DNS) u Skupštini opštine Petrovo Radenko Jovanović iz Kakmuža povređen je danas nakon što je u njega pucano sa više hitaca, potvrdio je predsednik Opštinskog odbora ove stranke Duško Đurić. Đurić je… »

Austrijska policija juri po Beču šefa crnogorskog kriminalnog klana

BK TV 15.06.2017
Austrijska policija je u centru Beča pokrenula potragu za šefom crnogorskog kriminalnog kavačkog klana, Slobodanom Kašćelanom. Kašćelan, koji beži od pravosuđa u Crnoj Gori, navodno je, prema nekim saznanjima, našao skrovište u Beču, pa je… »

Gosti beže iz Crne Gore: Deluje smešno, ali ovo je glavni razlog zbog kojeg će im propasti sezona!

BK TV 15.06.2017
Hotelijeri duž primorja traže od Privredne komore Crne Gore da primeni zakon. Zbog nesnosne noćne buke koja dopire iz kafića turisti su ljuti. Apeli hotelijera, vlasnika privatnih apartmana i drugih koji se bave turizmom na jugu Jadrana, posebno na… »

Haos u kafiću: Pijani gosti pretili i lomili inventar

BK TV 15.06.2017
Tri osobe iz Čitluka uhapšene su nakon što su u pijanom stanju vređale i oružjem pretile gostima. Patrola policije je brzo po dojavi stigla na mesto događaja i savladala napadače, piše Faktor.ba. Pokušaj ubistva u Trebinju: Policija traga za… »

Doneta odluka: Ukida se Osnovna škola "Stari grad"

BK TV 15.06.2017
Odbornici Skupštine grada usvojili su danas odluku o ukidanju Osnovne škole "Stari grad". Odluka je doneta u okviru racionalizacije mreže škola u Beogradu, a primenjivaće se od 31. avgusta ove godine. Prema odluci, učenici upisani u osmoletku "Stari… »

Plata redovna, ali radnici ipak odlaze: Ovaj posao Srbi neće da rade

BK TV 15.06.2017
Novi način proizvodnje u mesnoj industriji u Prijedoru, koji zahteva da se životinje kolju noževima i puštaju da iskrvare, naterao je radnike srpske nacionalnosti da napuste posao. Novi vlasnik bivšeg „Impra“ iz Prijedora u ovoj mesnoj industriji… »

Godinu dana od njegovog odlaska: Evo zašto smo svi voleli Mandu

BK TV 15.06.2017
Danas se obeležava godišnjica smrti legendarnog srpskog glumca Milorada Mandića Mande. Nije uspeo da se poslednji put pokloni jer je preminuo usred predstave "Petar Pan" u ustanovi kulture "Vuk Karadžić". Milorad Mandić Manda rođen je 3. maja 1961… »

Užas u Skoplju: Muškarac pronađen mrtav priključen na struju

BK TV 15.06.2017
Policija je u stanu pronašla telo muškarca (33), koje je kablovima bilo priključeno na struju. Muškarac je pronađen mrtav u svom domu u Skoplju, a njegovo telo odneto je na obdukciju. Kako je došlo do ovog nemilog događaja, kao i šta je tačan… »