Izvor: Dnevnik/Vojvodina arhiva vesti 15.06.2017

Izmena saobraćaja na Novom naselju zbog rekonstrukcije vrelovoda

Dnevnik 15.06.2017
NOVI SAD: Zbog radova JKP „Novosadska toplana” na rekonstrukciji vrelovoda na Bulevaru Slobodana Jovanovića (od Bulevara vojvode Stepe do broja 11 na Bulevaru Slobodana Jovanovića), od sutra do 16. avgusta privremeno će biti izmenjen saobraćaj… »

Biznis na štiklama kao podstrek ženskom preduzetništvu

Dnevnik 15.06.2017
NOVI SAD: Međunarodna stručna konferencija „Biznis na štiklama” otvorena je u Novom Sadu u organizaciji preduzetnica „Unije poslovnih žena Vojvodine“ i Udruženja za promociju zdravog života „Naturavita“, u saradnji sa NVO „Putevima… »

Havarija menja smer „petice“

Dnevnik 15.06.2017
NOVI SAD: U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena trase autobuske linije broj 5 zbog sanacije havarije na kanalizacionoj mreži u raskrsnici ulica Novosadskog sajma i Bulevara oslobođenja u Novom Sadu… »

Isključenja struje za petak

Dnevnik 15.06.2017
NOVI SAD: Zbog redovnih radova na mrežu, sutra će bez struje ostati sledeće ulice: Novi Sad: od 7 do 9 Mičurinova 54, 58–68B, Slobodana Bajića 34–42 i 19–21, Bogdana Garabandina 10–14 i 7–9, Studentski dom; od 8.30 do 12 Branka Radičevića… »

Zrenjaninci na korak do rešenja višedecenijskog problema

Dnevnik 15.06.2017
ZRENjANIN: U zrenjaninskom novosagrađenom pogonu za prečišćavanje pijaće vode danas je u prisustvu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića i njegovih saradnika, puštena voda u sistem radi hidrauličkog testiranja opreme i probnog rada… »

Bolje vodosnabdevanje Ledinaca

Dnevnik 15.06.2017
NOVI SAD: Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ danas obavlja radove na zameni pumpi u crpnim stanicama „Srebro“ i „Lovački dom“ koje se nalaze u naselju Ledinci. U svaku crpnu stanicu biće ugrađene po dve pumpe od kojih je… »

„NS bajk vikend” u subotu

Dnevnik 15.06.2017
NOVI SAD: Rekreativna vožnja biciklom „NS bajk vikend” počinje u subotu, 17. juna, od 19 časova na Sunčanom keju u Novom Sadu (kod Indeksove tribine, Jiričekova bb). Povorka dvotočkaša ići će od Sunčanog keja (start) ka Radničkoj i… »

Vater fest do subote u Katoličkoj porti

Dnevnik 15.06.2017
NOVI SAD: Festival “Water fest” održava se u našem gradu treću godinu po redu, a Katolička porta i Kulturni centar Novog Sada (KCNS) će sve do subote biti u znaku očuvanja vode i vodnih resursa. Posetioci tokom četiri dana trajanja… »

Rasveta upaljena kad joj vreme nije

Dnevnik 15.06.2017
NOVI SAD: Naša čitateljka nam je poslala sliku iz Tekelijine ulice na Podbari na kojoj se vidi ulična rasveta koja je greškom ostala upaljena i po danu. Rasveta u ulici na Podbari ostala je upaljena kad joj očigledno nije bilo vreme za to, a da li se… »

Stanovnici Šikare protestuju zbog ponašanja migranata

Dnevnik 15.06.2017
SOMBOR: U sredu uveče kod doma u Šikari organizovano je prvo protestno okupljanje građana ovog naselja, zbog sve većih problema sa migrantima. Povod za početak protesta je nasrtaj grupe migranata na sedamnaestogodišnju devojku. Incident, za koji… »