Izvor: Domino magazin/Zabava arhiva vesti 15.06.2017

Kylie Jenner šokira

Domino magazin 15.06.2017
Share Mlada nada klana Kardashian je vrlo aktivna na netu. Kylie Jenner je ponovo šokirala fanove novim fotkama na Snapchatu na kojima ima izrazito velike usne. A i guzu. Tako da sada svi misle da redovno posećuje hirurga. Support ya wife … »

Genijalna reklama za kondome

Domino magazin 15.06.2017
Možda vam nekad i zatrebaju. Share Kada prestanete da štitite sami sebe od polnih bolesti tako što nemate seks, trebaće vam Gentleman kondomi. A štitite se tako što odbijate devojke noseći tarzanke ili bele čarape na sandale ili kravatu sa tipkama… »

Đon koji se lepi na stopala

Domino magazin 15.06.2017
Ovo je najbolji izum veka. Share Ako se plašite vrućeg asfalta ili oštrih kamenčića na plaži imamo super vesti. Nakefit je revolucionarni proizvod i predstavlja đon koji se lepi direktno na stopalo. I tako hodate praktično bosi ali bez straha od… »

G-Shock ima nove maskirne satove

Domino magazin 15.06.2017
Izgledaju opasno dobro. Share Camo šara se vratila u velikom stilu. Tu su šorcevi, pantalone i naravno G-Shock satovi u vojničkom fazonu. Serija Master stiže i inspirisana je vojničkom garederobom. Predstavljena su tri modela: GPW-2000, GA-1100,a… »

7 stvari koje niste znali da IKEA pravi

Domino magazin 15.06.2017
A vrlo su praktične. Share 1. Bežični punjači za telefone IKEA puno toga radi zaista dobro. Ali stvarno su fantastični u jednoj stvari – rešavanju vaših problema. A jedan od većih problema danas su kablovi kojima su naše kuće zatrpane. Zato su… »

Zašto je tako teško pronaći prijatelje

Domino magazin 15.06.2017
I kako da to ipak uradite kada emigrirate, kao što hoćete. Share Kada ste poslednji put pronašli novog prijatelja? Ali ne poznanika, ili bliskog kolegu sa posla. Mislimo na pravog prijatelja kome možete sve da kažete i da ga zovete u pola noći… »

Ovo su najskuplje serije svih vremena

Domino magazin 15.06.2017
Game of thrones nije prva. Share Serija “Kruna”, priča o životu i vladavini britanske kraljice Elizabete Druge, najskuplja je serija svih vremena, sa troškovima od više od 13 miliona dolara po epizodi, objavio je sajt Digitalspy aprenosi N1… »

U Igru prestola se vraća jedan kul lik

Domino magazin 15.06.2017
Otkrivaju nove slike. Share Stigle su nove slike iz sedme sezone Igre prestola koja stiže 16. jula. I na njima vidimo da nam se u sedmoj sezoni vraća Beric Dondarrion koga glumi Richard Dormer. Ako se ne sećate on je vođa The Brotherhood Without… »

Evo od čega ćete umreti

Domino magazin 15.06.2017
Ako se pita statistika. Share Kardiovaskularne bolesti uzrokuju trećinu svih smrti na svetu i pojedinačno su najveći ubica, pokazuju podaci Svetske zdravstvene organizacije (WHO). Podaci pokazuju da je 2015. godine umrlo 56 miliona ljudi, među kojima… »

Tom Cruise se ismejao na svoj račun

Domino magazin 15.06.2017
Zbog šala sa interneta. Share Glumac Tom Cruise nedavno je dao intervju za BBC u kome je govorio o svojim filovima i ulogama, ali je njemu samom, kao i gledaocima, posebno bio zanimljiv jedan deo. Novinar mu je pokazao neke od fotomontaža sa interneta… »