Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Vinovnik saobraćajne nesreće kod Kosjerića osuđen na četiri godine zatvora

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Slobodan Pantović (38) iz Kosjerića osuđen je danas pred Višim sudom u Užicu na četiri godine zatvora zbog udesa koji je izazvao 2. avgusta prošle godine u kome su poginuli rođaci Saša Đukić (30) i Nikola Đurđević (18). Saobraćajna nesreća… »

I vepar u nadnici

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Užice – Zmije, ose, pčele i napasti svih vrsta redovni su “gosti” u malinjacima tokom berbe “crvenog zlata”, a brojnim pošastima što zagorčavaju život beračima juče se pridužilai jedna – divlja svinja. Veliki vepar se pojavio na… »

Dveri poručuju SNS: Narod vas više ne želi

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Nova Varoš - U Novoj Varoši se ne stišavaju strasti posle izbora za Savete mesnih zajednica. Opštinski odbor Srpskog pokreta Dveri, kaže da Mesna zajednica Akmačići broji 11 članova saveta, od toga sedam članova su kandidati vladajuće koalicije… »

Dejan Cukić optimističan pred početak Priče

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Čačak – Do početka festivala Priča ostalo je još samo par sati, a svoj nastup prve večeri održaće Dejan Cukić i Spori ritam bend. “Posle dugo godina Spori ritam bend večaras nastupa u Čačku i jedva čekamo prve taktove pesama, da… »

Asfaltirana tri nova putna pravca

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Priboj - Javno preduzeće za uređenje građevinskog zemljišta i razvoj Priboja, proteklih dana završilo je asfaltiranje tri nova putna pravca, ukupne dužine oko 660 m, navodi se na sajtu ove opštine. Radi se o putu ka Savićima u Potpeću, dužine… »

Formiran Privredni savet opštine Priboj

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Priboj - Na okruglom stolu „Partnerstvom do uspeha“ koji su organizovali opština Priboj i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, osnovan je Privredni savet Priboja. U Savet je izabrano 17 članova, od čega 6 predstavnika lokalne samouprave i… »

Ršumović dobitnik Zlatiborske povelje

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Čajetina – Odbornici čajetinskog lokalnog parlamenta na današnjoj 13. sednici doneli su Odluku o dodeljivanju nagrada i priznanja opštine Čajetina u 2017. godini, koje će biti uručene 30. juna povodom Dana opštine. Dobitnik Zlatiborske povelje… »

Uklonjena olupina automobila u Ovčar banji

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Čačak – Olupina automobila koja je duže od godinu dana stajala u najlepšem delu Ovčarsko kablarske klisure, nakon pisanja Glasa zapadne Srbije napokon je uklonjena. Automobil koji je slupan verovatno prilikom neke saobraćajne nezgode, predstavljao… »

SPS: Neko pohvaljen, neko isključen

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Gornji Milanovac – Izvršni odbor OO SPS pohvalio je rad odborničke grupe i novoizabranog predsednika Vučka Stojkovića gde je pokazano izuzetno jedinstvo svih 16 članova Odborničke grupe Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena… »

Božić: Ako nam država ne pomogne, moraćemo da se krpimo

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Požega - Opština Požega uputila je apel državi da pomogne u sanaciji štete na domaćinstvima, infrastrukturi i poljoprivrednim dobrima koju je 2. juna načinila poplava. Ceh, koji su naneli bujični potoci koje je pokrenula jaka kiša, procenjen je… »