Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 15.06.2017

DANI ZA ZABAVU Posle Leskovačkog leta – Leskovački karneval

Jugmedia 15.06.2017
Etno kompleks Šop Đokićeve kuće u centru Leskovca, u narednim danima biće idealno mesto za zabavu i druženje jer će sutra po sedamnaesti put svečano biti otvoreni Leskovački letnji festivali, koji će trajati u periodu od 16. juna do 1. jula… »

Skot: Ima razloga za brigu zbog ruskog centra u Nišu

Jugmedia 15.06.2017
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot rekao je danas u Nišu da „ima dobrih razloga za zabrinutost“ zbog postojanja Rusko-srpsko humanitarnog centra u Nišu. „Ne znam tačno šta oni rade, nikada nisam posetio taj centar, ali… »

Srednjevekovna tvrđava Kale dobija stari sjaj

Jugmedia 15.06.2017
Vršilac dužnosti šefa Misije Delegacije Evropske unije u Beogradu Oskar Benedikt, gradonačelnik Pirota Vladan Vasić i ambasador Bugarske u Srbiji Ratko Vlajkov, svečanim otkrivanejm table označili su danas početak radova na rekonstrukciji… »

Vladičin Han i Surdulica zajedno rešavaju problem otpadnih voda

Jugmedia 15.06.2017
Predstavnici dve susedne opštine Vladičinog Hana i Surdulice, zajedno će raditi na rešavanju problema odvođenja otpadnih voda, utanačeno je međusobnim ugovorom. U Vladičinom Hanu potpisali su ugovor sa „Eko-vodo projekat“ doo iz Beograda o… »

Četiri firme, i po jedna ulica i kafana sutra bez struje

Jugmedia 15.06.2017
U periodu od 8 do 18 sati sutra će bez struje biti Tekstilna ulica broj 46, 48, 52, 54A, kao i firme: Bebisnovi, Bonta Italijane, BVG Komerc, Divided i kafana Koliba. Struje neće biti zbog radova ekipa Elektrodistribucije Leskovac. /Kraj)… »

Prodaja hotela „Železničar“ dobro rešenje za građane Vranjske Banje

Jugmedia 15.06.2017
Jedan od problema koji opterećuju građane Vranjske Banje jeste status hotela „Železničar“ koji je zatvoren 2015. godine odlukom Želturista. Namera novog vlasnika u dogovoru sa Ministarstvom privrede je da se hotel proda kako bi ovaj objekat… »

Radnci Jure se policiji žalili na mobing, tužilaštvo na potezu Sindikalisti: Jura da poštuje Ustav, a Srbija da ga brani

Jugmedia 15.06.2017
U narednih nekoliko dana biće odlučeno da li će protiv nekoliko šefova (tim lidera) u leskovačkoj fabrici Jura biti podnete krivične prijave zbog mobinga i maltretiranja radnika, saznajemo iz izvora bliskih policiji i tužilaštvu. Kako nam je… »

Vučić svetske zvaničnike gosti leskovačkim ajvarom i pirotskom peglanom kobasicom

Jugmedia 15.06.2017
Na inauguraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića sledećeg petka dolazi čak 7.000 zvanica iz čitavog sveta, a njima će se u Palati Srbije služiti peglana pirotska kobasica i ajvar iz Leskovca, piše Srpski Telegraf. Kao i kajmak sa Zlatibora i… »

O medijima i tabloidizaciji

Jugmedia 15.06.2017
U petak 16. juna u Vranju će u biblioteci „Bora Stanković “ od 12 časova biti održan razgovor na temu “Publika kao (ne)kritika”, koja ima za cilj da da otvori javnu debatu o društvenom statusu i uticaju savremenih medija, medijskoj kulturi… »

Komično delo kroz Šekspira

Jugmedia 15.06.2017
Učenici Gimnazije iz Vranja izvešće večeras predstavu na engleskom jeziku “To Macbeth or not to Macbeth” u sali ove srednje škole sa početkom od 19:30 časova. Ova predstava je zapravo delo samih učenika budući da su sami učestvovali u… »