Izvor: Jug press/Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Obuka za bezbednu vožnju motociklista

Jug press 15.06.2017
LESKOVAC Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije pokrenula je projekat „Trening bezbedne vožnje za motocikliste i mopediste“. Cilj je povećanje bezbednosti jedne od najranjivijih kategorija učesnika u saobraćaju, kojim je predviđeno… »

Leskovački Letnji festival počinje 16. juna

Jug press 15.06.2017
LESKOVAC Leskovački letnji festivali ili Leskovačko leto počeće u petak 16. juna i trajaće dve nedelje, odnosno do 1. jula, najavljeno je danas, na konferenciji za medije u Turističkoj organizaciji Leskovac. „Naši zainteresovani sugradjani… »

U Nišu podeljene stipendije najboljim učenicima i studentima

Jug press 15.06.2017
NIŠ U Oficirskom domu u Nišu danas je 85 talentovanih učenika srednjih škola i 17 studenata iz Niša dobilo stipendije od grada. Za ove stipendije izdvojeno je 14 milona dinara, a iznos mesečne rate je šest hiljada dinara. Gradske stipendije su… »

Sastanak sa roditeljima dece koja putuju na more

Jug press 15.06.2017
NIŠ U osnovnoj školi „Sveti Sava“ rukovodstvo Gradske opštine Medijana održalo je sastanak sa roditeljima dece koja će prva krenuti na letovanje u Grčku. Deca će biti smeštena u hotelu Katarina u Olimpik Biču, a opština Medijana pokriva… »

Vranje pri vrhu gradova u Srbiji u izdavanju elekronskih dozvola

Jug press 15.06.2017
VRANJE Vranje je ostvarilo izuzetne reultate u okviru realizacije projekta ,,Podrška implementaciji sistema za elektronsko izdavanje gradjevinskih dozvola“ koji je sproveo NALED uz podršku Evropskog PROGRES-a, Evropske unije, Vlada Švajcarske i… »

Gradi se zdravstveno-administrativni centar u naselju Ančiki

Jug press 15.06.2017
LESKOVAC Radove na izgradnji objekta zdravstveno – administrativnog centra u naselju „Ančiki“ obišao je danas gradonačelnik Goran Cvetanović koji je izrazio zadovoljstvo što su nakon dužeg vremena oni nastavljeni. „Izgradnja ovog objekta… »

Cvetanovic: Grad nista ne moze da uradi oko hotela Beograd

Jug press 15.06.2017
Leskovac Gradonacelnik Leskovca Goran Cvetanovic rekao je da ‘grad nista ne moze da uradi ‘ vezano za hotel Beograd. On jeo objasnio da je hotel privatno vlasnistvo ali nije rekao ko je vlasnik, o cemu se u Leskovcu nagadja jer se, navodno, ne zna… »