Izvor: Kurir/Kultura arhiva vesti 15.06.2017

Šokantna izjava mire Furlan: Hrvatska je zagađena vulgarnošću i nacionalizmom, ništa se nije promenilo!

Kurir 15.06.2017
Pre više od 20 godina, Mira Furlan napustila je Hrvatsku sa suprugom, filmskim rediteljem Goranom Gajićem, pošto je dobila otkaz u matičnom Hrvatskom narodnom kazalištu. Njen dom je od tada bio u američkoj državi Kalifornija, ali sada se vraća u… »

(Kurir TV) Ristovski u Ravnom Selu pokrenuo Festival posvećen mladima: Podići ćemo iz pepela Dom kulture!

Kurir 15.06.2017
U Ravnom Selu će od 24. do 26. juna biti održan Filmski festival posvećen mladim talentima, na kojem će biti prikazni filmovi iz zemalja regiona, čiji su autori debitanti. "Festival je posvećen mladima i to je za njih prilika da pokažu šta znaju"… »

Jubilarna 150. Sezona: Dušan Kovačević se vraća u Narodno pozorište!

Kurir 15.06.2017
Okosnica repertoara Narodnog pozorišta u Beogradu u jubilarnoj 150. sezoni, 2018/2019, biće domaći dramski tekstovi, a već sam početak označiće povratak Dušana Kovačevića u nacionalni teatar. Vršilac dužnosti direktora Drame NP Željko Hubač… »

(Foto) bio je najlepši jugosloven: Kada se pomene Brankin muž, nastaje muk!

Kurir 15.06.2017
Bekim Fehmiju je umro na današnji dan pre sedam godina. Vest da je glumac 15.juna 2010. izvršio samoubistvo u svom stanu u Beogradu dočekana je sa velikom tugom. Beli Bora Perjar iz "Skupljača perja" se ne zaboravlja. Glumio je sjajno, voleo je jako… »

(Foto) slavna glumica odustaje od glume: Rešila da se posveti privatnom biznisu

Kurir 15.06.2017
Gvinet Paltrou razmišlja da prestane da se bavi glumom i potpuno se posveti svojoj kompaniji. "Biznis brzo raste, imamo puno posla i jako je uzbudljivo. Ne znam hoću li i dalje glumiti", rekla je Oskarovka. Glumica redovno na društvenim mrežama… »

Prva revija mlade kreatorke: Anja Krunić oduševila publiku u SKC-u

Kurir 15.06.2017
Mlada, 20-godišnja kreatorka Anja Krunić sinoć je održala svoju prvu reviju! Revija je održana u Studentskom kulturnom centru u Beogradu u okviru "Bafe iventa". Anja je zajedno sa drugim studentima Fakulteta za umetnost i dizajn, na kome završava… »

Najpoznatije lezbijke se razvode: Porša planira da uzme 180.000.000 dolara od Elen!

Kurir 15.06.2017
Elen Didženeres i njena dugogodišnja partnerka i žena razvode se posle 9 godina braka. (FOTO I VIDEO) KAKO MI STOJE OVE GAĆE? Hajdi podigla haljinu i pokazala doni veš kod Elen u emisiji Postoje mnogobrojni razlozi koji su udaljili ove partnerke, a… »

(Foto) druženje sa poznatima na 12. Fotosofiji: Oprobali su se u ulozi hemičara i zavodnica, a evo kako je ispalo...

Kurir 15.06.2017
Glumci, sportisti i tv-voditelji iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine pozirali su u utorak 13. juna polaznicima Fotosofije, besplatnog seminara za naprednu fotografiju koji se već dvanaest godina održava pod vođstvom fotografa Damira Hoyke… »

(Foto) džej Lo pokazala baš sve: Ima 47 godina, a ispod haljine ne nosi veš!

Kurir 15.06.2017
Pevačica i glumica Dženifer Lopez izabrala je za snimanje spota haljinu sa providnim detaljima, ispod koje nije nosila ništa. Džej Lo je snimila pesmu "Ni Tu Ni Yo" koju smo nedavno imali priliku da čujemo, a sada je rešila i da je ekranizuje… »

(Video) Najjača fora iz filma Lepa sela lepo gore: Sigurno je niste provalili, a videli ste je 100 puta!

Kurir 15.06.2017
Prva godišnjica bez Milorada Mandića Mande prilika je da se, između ostalog, prisetimo i jedne legendarne scene iz filma "Lepa sela lepo gore", za koju mnogi ni ne znaju da je, zapravo, sjajna interna šala glumaca, na briljantan način prenešena na… »