Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Užas u Prokuplju: Ujela ga zmija u hodniku kuće, kad je krenuo na tuširanje!

Kurir 15.06.2017
PROKUPLJE - Zoran je skidao trenerku u nameri da krene do kupatila na tuširanje kada je osetio da ga je nešto pecnulo. Zorana S. (61) iz sela podina u opštini Žitorađa ujela je zmija u hodniku porodične kuće i to u večernjim satima. Zoran je u… »

Košnice iz Pančeva pronađene kod Požarevca: Ono što nisu našli je 600 kg meda

Kurir 15.06.2017
Pčelinjak na prikolici Vojkana Milutinovića koji je nekoliko dana ranije ukraden u Pančevu u četvrtak pronađen je u između sela Poljana i Vlaški Do kod Požarevca. Milutinović kaže pčelinjak sa 36 košnica pronađen je bez meda kod „naivnog… »

Migranti divljaju po Somboru: Napali sedamnaestogodišnju devojčicu, građani traže hitne mere zaštite

Kurir 15.06.2017
Posle napada grupe migranata na sedamnoestogodišnju devojku u Somboru, sinoć je kod doma za azilante u naselju Šikara organizovano protestno okupljanje građana, koji kažu da je situacija sa migrantima postala nepodnošljiva, navodi portal So.info… »

Mala matura u Vranju: Predavanje liste želja 23. i 24. juna, konačan raspored 3. jula

Kurir 15.06.2017
U vranjskim osnovnim školama učenici su u sredu polagali test iz srpskog, ili maternjeg jezika, danas matematiku, a u petak kombinovani test. U Vranju završni ispit polaže 859, a u Pčinjskom okrugu 2.308 učenika. Jovica Stevanović, predsednik… »

Stolica ga umalo koštala života: Farbao nameštaj pa pao sa terase!

Kurir 15.06.2017
PROKUPLJE - Prokupčanin V.R. (38) zadobio je povrede glave i ramena kada je sinoć oko 21 sat pao sa terase svoje porodične kuće. Kako smo saznali, on je obavlјao neke radove na terasi, odnosno pao je dok je farbao stolicu. Tada se sapleo i pao sa… »

Lopovi ojadiše pčelara iz Pančeva: Ukrali mu 36 košnica punih pčela i meda!

Kurir 15.06.2017
PANČEVO - Velika krađa dogodila se u Pančevu, pčelaru Vojkanu Milutinoviću kome su lopovi, sa ispaše nedaleko od starog cerepajačkog puta, ukrali 36 košnica, sa pčelama i medom. "Lopovi su čitavu prikolicu zakačili na traktor ili džip i… »