Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 15.06.2017

Da li vam je stigla nova Facebook opcija?

Mondo 15.06.2017
Nešto što se zvalo „Cover photo“ odjednom je postalo „Cover video“. Nova opcija je dostupna prvo stranicama popularnih brendova i pojedinaca, kao što je u početku bilo i sa videom na profilnoj slici, a nakon nekog vremena će ova funkcija… »

Ljudi vole iPhone, lako potukao Androide…

Mondo 15.06.2017
Apple udeo na tržištu smartfona na jednom od najznačajnijih tržišta porastao je tačno onoliko koliko je Android pao. Firma Kantar Worldpanel ComTech objavila je rezultate istraživanja za prvo tromesečje 2017. godine u SAD regionu, kojim dominiraju… »

Spider-Man se vraća u vrhunskoj igri (foto, video)

Mondo 15.06.2017
Nova Spider-Man igra prikazana je tokom Sony E3 2017 konferencije, a iako izgleda spektakularno, neće biti za svakoga, makar što se gejmpleja tiče…. Igra izgleda neverovatno! Sony konferencija je ove godine završena najavom nove igre poznatog… »

Ukinut roming u EU i šta to znači za Srbiju

Mondo 15.06.2017
Od 15. juna građani Evropske unije neće imati dodatne troškove zbog korišćenja mobilnih telefona kada otputuju u inostranstvo. Zakon o ukidanju rominga stupio je na snagu. Otkrivamo vam da li ovo važi i kod nas i kako da uštedite. Foto: MONDO… »

Konačno - jeftiniji roming i za Srbiju!

Mondo 15.06.2017
Za prijatniji boravak u inostranstvu - mts postpejd roming dodatak 100 MB na 10 dana. Planirate putovanje u Tursku, Grčku, Italiju, Španiju ili u Egipat? Ukoliko ste mts postpejd korisnik i nameravate da putujete u inostranstvo, novi roming dodatak 100… »

Huawei ažurirao model P8 i u Srbiji

Mondo 15.06.2017
Ako koristite jedan od najboljih telefona iz Huawei ponude obradovaće vas vest da su upravo dostupna dva ažuriranja, koja će unaprediti Huawei P8. Huawei P8 je zamalo bio naš telefon godine 2015. Još uvek ga aktivno koristimo i upravo je dobio dva… »

Facebook ubacio GIF-ove u komentare, koristite ih!

Mondo 15.06.2017
Sreća, sreća, radost - GIFOVI! Nakon što smo dobili opciju da umesto Cover Photo-a koristimo Cover Video stigla nam je još jedna velika promena. Ako ste čekali GIF-ove - dočekali ste ih! Facebook je sasvim tiho i ne na glavnoj stranici objavio video… »

Isključujte Wi-Fi noću

Mondo 15.06.2017
Razlog je vrlo jednostavan. Već neko vreme svi se pitamo da li bi, makar zbog zdravlja, trebalo da isključujemo Wi-Fi, Bluetooth i druge bežične konekcije kad ih ne koristimo. Zarad dužeg trajanja baterije bi trebalo tako da činimo, ako ni zbog… »