Izvor: N1 Info/Politika arhiva vesti 15.06.2017

Ana Brnabić mandatarka za sastav nove Vlade

N1 Info 15.06.2017
Dosadašnja ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić biće mandatarka za sastav nove Vlade Srbije, saopštio je predsednik države i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. Izvor: N1info "Tu odluku nije bilo lako doneti, a… »

SAD zabrinute zbog ruskog centra u Nišu

N1 Info 15.06.2017
Sjedinjene Američke Države su zabrinute zbog izgradnje ruskog humanitarnog centra u Srbiji i potencijalnog specijalnog statusa za osoblje koji je Rusija tražila, rekao je visoki zvaničnik Stejt dipartmenta zadužen za Evropu i Evroaziju Hojt Brajan… »

Vučić danas saopštava ime mandatara

N1 Info 15.06.2017
Ime novog mandatara za sastav vlade biće poznato danas, a saopštiće ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić će se tim povodom obratiti javnosti na konferenciji za medije koja će početi u 18 sati, u zgradi Predsedništva na Andrićevom… »

SPS, SNS, SPO pozdravili izbor Brnabić, ali ne i Palma

N1 Info 15.06.2017
Lider socijalista Ivica Dačić i njegov stranački kolega Branko Ružić pozdravili su odluku Aleksandra Vučića da mandatarka za sastav nove Vlade bude Ana Brnabić. Vučićevom odlukom zadovoljni su i u njegovoj Srpskoj naprednoj stranci. U… »

Siniša Mali: Radujem se izveštaju o Savamali

N1 Info 15.06.2017
Radujem se izveštaju, i kada bude dostupan javnosti, kad se bude videlo šta se i kako tamo desilo, nadam se, ako mene nema tamo, da će mi se neko od vas izviniti zbog svega što sam prošao proteklih godinu dana, rekao je gradončelnik Siniša Mali o… »

Šapić: Pre izbora ni s Đilasom, posle - može saradnja sa SNS

N1 Info 15.06.2017
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić je rekao da želi da bude gradonačelnik Beograda, a da pre izbora neće ulaziti ni u kakvu koaliciju, pa ni sa Draganom Đilasom, ukoliko on odluči da uđe u izbornu trku. Posle izbora, kaže, moguća… »

Ana Brnabić zaigrala fudbal, nema tremu ni pred Muslinom

N1 Info 15.06.2017
Ministarka Ana Brnabić pokazala je da je vešta i s loptom, i to fudbalskom. Naime, Brnabićeva je bila gošća na promociji nove kampanje PlayerHuntera, na kojoj je odigrala jednu mini partiju s loptom. PlayerHunter je novi internet portal, praktično… »