Izvor: Niške vesti arhiva vesti 15.06.2017

Skot: Zabrinuti smo zbog postojanja i rada Srpsko- ruskog humanitarnog centra!

Niške vesti 15.06.2017
Simpozijum „Uloga NATO u jugoistočnoj Evropi“, koji je održan u Nišu, otvorio je nj. e. ambasador SAD-a u Srbiji, Kajl Skat. On je pre zvaničnog dela simpozijuma, odgovarajući na brojna pitanja novinara, komentarisao i rad Srpsko-ruskog… »

U naselju “Milka Protić” trava preko glave, izmilile i ZMIJE (FOTO)

Niške vesti 15.06.2017
Smukovi i belouške ovih dana plaše meštane naselja “Milka Protić” koji su redakciji Niških Vesti poslali fotografije gmizavaca, kao i nabujale trave koja čeka prolećno košenje. Kako kažu, više ne smeju ni decu da puste da se igraju, jer nisu… »

PAR-TEX ime za kvalitet i niske cene

Niške vesti 15.06.2017
PAR-TEX ime koje znači kvalitet i uspešno posluje više od dve decenije. Velika ponuda i niske cene, su ono što ove prodavnice i velikoprodaju izdvaja od drugih. Bogata ponuda može da zadovolji i one najizbirljivije kupce, jer je trenutno na sniženju… »

OPREZ! Krošnje prave hladovinu, ali i vrebaju prolaznike (FOTO)

Niške vesti 15.06.2017
Nekada i šetnja gradskim ulicama i parkovima ume da bude opasna. Svedok je Nišlijka (ime poznato redakciji), koju je u juče popodne iznenadila grana sa stabla, koja se, kako kaže, iznenada, slomila i pala. Od ozlede je ovu našu sugrađanku spasilo… »

ON je 77 puta dao krv, donor je organa i koštane srži

Niške vesti 15.06.2017
Saša Mladenović, inspektor niške kriminalističke policije je pored svog hrabrog poziva i neko kome mnogi mogu da zahvale jer je zahvljajujući upravo njemu, njima produžen život. On ima samo 36 godina a do sada je čak 77 puta dao krv. “Ja imam i… »

Roditeljski sastanak pred odlazak na besplatno letovanje u Grčku

Niške vesti 15.06.2017
22. juna počinje letovanje za učenike osnovnih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana. 400 najboljih učenika iz ukupno 10 osnovnih škola, koliko ih ima na teritoriji GO Medijana, provešće po osam dana u Olimpik Biču u Grčkoj u organizaciji… »

Vratila se česma kraljice Natalije

Niške vesti 15.06.2017
Na Trgu Pavla Stojkovića, obnovljena je Česma kraljice Natalije 2003. godine. Projekat izvornog izgleda česme uradili su arhitekte Milorad Vojinović i Sima Gušić (Zavod za zaštitu spomenika kulture, Niš). Česma je podignuta 1883. godine, na… »

Otvorena je prijava za najbolje edukatore

Niške vesti 15.06.2017
Četvrti po redu konkurs za Najbolje edukatore u Srbijiu pravo je krenuo. Između 10 i 20 učitelja i nastavnika osnovnih i srednjihškola u Srbiji, proglašeno je do sada kao najuspešniji. „Učitelji i nastavnici koje nagrađujemo su pokretači… »

Voždova ulica krajem pedesetih godina

Niške vesti 15.06.2017
Sinđelićev trg i Voždova ulica u drugoj polovini pedesetih godina prošlog veka. Fotografisano je sa zgrade Doma vojske koji je bio u izgradnji, a završena 1959, ali se vidi i tramvaj koji je prestao sa radom 10. avgusta 1958. godine. Sinđelićev trg… »

Vilin grad: Bioskopski program od 15. do 21. juna

Niške vesti 15.06.2017
Ove nedelje, bioskop „Vilin grad“ ima pet novih filmskih naslova. TRANSFORMERSI: POSLEDNJI VITEZ od 21. juna Optimus Prajm se vraća na svoju rodnu planetu, Sajbertron, koja je uništena, za šta je on zaslužan. On pronalazi način da oživi planetu… »