Izvor: Novi magazin arhiva vesti 15.06.2017

Šutanovac: Srbija postala sultanat, Ana Brnabić vezir

Novi magazin 15.06.2017
Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da je informacija o tome ko će preuzeti kancelariju premijera nebitna jer već pet godina o sudbini naroda u Srbiji odlučuje jedan čovek. "Ta informacija potpuno je nebitna jer već pet… »

Na završnom ispitu male mature danas test iz matematike

Novi magazin 15.06.2017
Učenici koji su završili osmi razred osnovne škole u Srbiji danas rešavaju testove iz matematike. Oni će sutra rešavati kombinovani test, s pitanjima iz pet predmeta - biologije, geografije, istorije, fizike i hemije. Preliminarni rezultati biće… »

Putin: Sankcije su učinile Rusiju jačom

Novi magazin 15.06.2017
Rusija se izvukla iz recesije iako Zapad nastavlja sa sankcijama protiv Moskve, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin, dodajući da su restriktivne mere primorale njegovu zemlju da se u manjoj meri oslanja na izvoz kada je u pitanju energetika… »

Skot: Ima razloga za zabrinutost zbog ruskog humanitarnog centra u Nišu

Novi magazin 15.06.2017
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot rekao je danas u Nišu da "ima dobrih razloga za zabrinutost" zbog postojanja Rusko-srpsko humanitarnog centra u Nišu. "Ne znam tačno šta oni rade, nikada nisam posetio taj centar, ali mislim… »

Vučić danas saopštava ime premijera

Novi magazin 15.06.2017
Ime novog mandatara za sastav vlade biće poznato danas, a saopštiće ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić će se tim povodom obratiti javnosti na konferenciji za medije koja će poćeti u 18 sati, u zgradi Predsedništva na Andrićevom… »

Dačić: Poštujem Vučićevu odluku i SPS očekuje veće učešće u vlasti u Srbiji

Novi magazin 15.06.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da poštuje odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude premijerka, kao i da SPS očekuje veće učešće u vlasti u… »

Binić novi čaln Izvršnog odbora FSS

Novi magazin 15.06.2017
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić imenovan je danas za novog člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije za regularnost takmičenja, saopštila je ta organizacija. Na sednici IO u Staroj Pazovi Mladen Krstajić i Milutin… »

Mali: Neću večno biti gradonačelnik, iza mene su rezultati

Novi magazin 15.06.2017
Gradinačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da neće večno biti gradonačelnik i da će posle njegovog mandata ostati rezultati. "Meni mandat ističe u aprilu naredne godine, ali iza mene ostaju rezultati", rekao je Mali novinarima uoči… »

U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplo, uveče ponegde kiša

Novi magazin 15.06.2017
U većem delu Srbije sutra će biti pretežno sunčano i toplo, dok se posle podne na severozapadu, a uveče i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Republički… »

Performans Inicijative Ne da(vi)mo Beograd ispred Skupštine grada

Novi magazin 15.06.2017
Predstavnici Inicijative Ne da(vi)mo Beograda danas su ispred Skupštine grada, gde treba da počne sednica, zapalili vatru u dva metalna bureta kako bi simbolično ukazali na problem deponije u Vinči koja gori već 20 dana. Na buradima su bili… »