Izvor: OK radio/Društvo arhiva vesti 15.06.2017

Osmaci počeli polaganje matematike

OK radio 15.06.2017
Testom iz matematike koji je počeo u devet časova osmaci u Vranju su nastavili polaganje završnog ispita, koji traje tri dana. U sredu su đaci polagali test iz srpskog ili maternjeg jezika, dok će u petak osmaci polagati kombinovani test koji… »

Reakcije na Vučićev izbor mandatara

OK radio 15.06.2017
BEOGRAD - Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) i potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić je izjavio je, povodom izbora Ane Brnabić za mandatara, da poštuje predlog predsednika Srbije, ali da očekuje veće učešće SPS-a u vlasti. Znate da sam… »

BG: Svađa demokrata i naprednjaka, proglašena pauza

OK radio 15.06.2017
Beograd -- Na sednici gradskog parlamenta Beograda proglašena je kratka pauza nakon verbalnog incidenta poslanika SNS Vladimira Orlića i DS Zorana Alimpića. Rasprava se dogodila tokom rasprave o gašenju Osnovne škole Stari grad. Odbornik DS Zoran… »

Srbija: Rashodi po domaćinstvu veći od prihoda

OK radio 15.06.2017
Prosečna mesečna raspoloživa sredstva po domaćinstvu u Srbiji iznosila su 60.065 dinara u prvom kvartalu ove godine, dok su rashodi u proseku bili 61.370 dinara, saopštio je Republički zavod za statistiku. U proseku, mesečno domaćinstvima… »

Simić: Srpska lista ostvarila cilj, može da blokira

OK radio 15.06.2017
Beograd -- Srpska lista ostvarila svoj cilj jer je obezbedila više nego dovoljan broj poslanika za blokiranje inicijativa štetnih za srpski narod, kaže Slavko Simić. Na pitanje da li bi i na koji način Srpska lista sarađivala sa vladom Aljbina… »