Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Posle Leskovačkog leta – Leskovački karneval

OK radio 15.06.2017
Etno kompleks Šop Đokićeve kuće u centru Leskovca, u narednim danima biće idealno mesto za zabavu i druženje jer će sutra po sedamnaesti put svečano biti otvoreni Leskovački letnji festivali, koji će trajati u periodu od 16. juna do 1. jula… »

Ujela ga zmija dok se spremao za tuširanje

OK radio 15.06.2017
Muškarca iz sela Podina kod Žitorađe ujela je zmija u hodniku porodične kuće dok se spremao za tuširanje. Nakon primljenog seruma protiv ujeda, on je prebačen u prokupačku Opštu bolnicu i njegovo stanje je stabilno. Kako saznajemo, 61-godišnji… »

Nova šansa za posao u vojsci

OK radio 15.06.2017
Vranje - Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika. Za službovanje u Bujanovcu ima 35 slobodnih mesta, dok je za Vranje predviđeno 15 mesta. Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti… »

Počelo spajanje mosta Vrla

OK radio 15.06.2017
Vranje - Spajanje leve i desne strane mosta “Vrla”, koji se pruža preko Vladičinog Hana i puta za Surdulicu, na autoputu južnog kraka Koridora 10, odvija se predviđenom dinamikom. To je ujedno i najduži most na ovoj deonici Koridora 10, sa ukupno… »

Marko Marković direktor Radnika

OK radio 15.06.2017
Vranje - Na početku priprema “Radnika” iz Surdulice za predstojeću sezonu u Super ligi, održana je i redovna godišnja sednica Skupštine kluba, na kojoj je Marko Marković izabran za novog direktora kluba. On je zamenio dosadašnjeg generalnog… »

Pribojčićeva kuća: Iseljenje dugo 16 meseci

OK radio 15.06.2017
Postupak prinudnog iseljenja Književne zajednice „Borisav Stanković“ iz Pribojčićeve kuće, pokrenut pre 16 meseci još uvek nije priveden kraju, iako svi akteri priče ističu da im je u interesu da se slučaj što pre okonča. Postupak iseljenja… »

Tribina o novinarstvu: Publika kao (ne)kritika

OK radio 15.06.2017
Tribina „Publika kao (ne)kritika“ biće održana u petak 16. juna u Biblioteci “Bora Stanković” u Vranju, sa početkom u 12 časova. Tribini će prisustvovati Neda Todorović, profesorka beogradskog Fakulteta političkih nauka i nekadašnji šef… »

Puškom terao mladu na brak

OK radio 15.06.2017
Vranje - S.I. (55) iz Bujanovca uhapšen je u utorak, kada je hicima iz automatske puške pokušao da natera D.C. (45) da se uda za njega. Policijska uprava u Vranju je potvrdila da je došlo do incidenta, ne navodeći više detalja o slučaju. Očevici… »

Kraj noćne more: Isplaćen tuš

OK radio 15.06.2017
Isplatom poslednje rate „Tušu“, Grad Vranje je namirio dugovanje prema slovenačkom trgovinskom lancu, koje je predstavljalo najveće opterećenje gradskih finansija u poslednjih šest meseci. Poslednja rata je isplaćena u sredu i time je ukupno… »

Dz Niš: Zbog rekonstrukcije padaju plafoni

OK radio 15.06.2017
Česte poplave, nedovoljno toaleta koji rade na odeljenjima, plafon koji je nakon sanacije pao na medicinsku sestru, prašina, neprijatni mirisi od farbe i nepovoljni uslovi u kojima lekari rade, samo su neki od problema na koje se žale pacijenti i… »