Izvor: Personal magazin/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 15.06.2017

Samsung karavan u Beogradu i Novom Sadu

Personal magazin 15.06.2017
Kompanija Samsung organizuje 15. i 16. juna u Beogradu i Novom Sadu karavan „Samsung stiže u vaš grad”, kako bi pružila mogućnost građanima da pogledaju i testiraju trenutno najaktuelnije uređaje…. Kompanija Samsung organizuje 15. i 16. juna u… »

LG predstavio remek-delo Wallpaper OLED TV

Personal magazin 15.06.2017
Novi LG SIGNATURE OLED W7 predstavlja pravo umetničko delo…. U vrhunskom ambijentu predsedničkog apartmana hotela Crowne Plaza kompanija LG Electronics (LG) predstavila je izvanredan LG SIGNATURE OLED W7 televizor minimalističkog dizajna. Novi model… »

Počela je prodaja modela napravljenih za proslavu 100 godina kompanije NIkon

Personal magazin 15.06.2017
Nikon sa zadovoljstvom najavljuje puštanje u prodaju serije modela i proizvoda napravljenih za proslavu svoje 100. godišnjice 25. jula 2017. godine. Zvanične Nikon prodavnice će početi s primanjem narudžbina za…. Nikon sa zadovoljstvom najavljuje… »

ADATA predstavlja UC360 i UC370 OTG fleš diskove

Personal magazin 15.06.2017
Laka prenosivost i jednostavno povezivanje uz 2-u-1 USB funkcionalnost…. ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je UC360 i UC370 USB OTG fleš… »

Mastercard i Univerzitet u Oksfordu – vodič za efikasnije usvajanje biometrijskih plaćanja

Personal magazin 15.06.2017
Prevazilaženje izazova u vezi sa mobilnim biometrijskim podacima: kompanija Mastercard i Univerzitet u Oksfordu sarađuju na novom istraživanju. Ljudi otključavaju svoje telefone i kupuju i plaćaju dodirom prsta. Njih ne može da zaustavi… »

Nigerijski prevaranti targetiraju industrijske kompanije i kradu informacione i mrežne planove

Personal magazin 15.06.2017
Tim za odgovore na industrijske incidente kompanije Kaspersky Lab nedavno se susreo sa novom pretnjom u vidu „fišing“ napada na industrijske organizacije. Kriminalci koji stoje iza ovih incidenata su pored…. Tim za odgovore na industrijske… »

Power BI Premium postao globalno dostupan

Personal magazin 15.06.2017
Kompanija Microsoft najavila je juče u okviru Microsoft Data Insights Summit-a globalnu dostupnost Power BI Premium platforme, koja je predstavljena početkom maja meseca. Svaki biznis čiji način poslovanja istovremeno zahteva…. Kompanija Microsoft… »

Banke godišnje pretrpe štetu od 1,8 miliona dolara usled onlajn bezbednosnih incidenata

Personal magazin 15.06.2017
Prema nedavnom istraživanju koje je sprovela kompanija Kaspersky Lab, broj sajber bezbednosnih incidenata u onlajna bankarstvu drastično je porastao. Rezultati istraživanja ukazuju na činjenicu da onlajn bankarski incidenti prave bankama…. Prema… »

Kaspersky Lab Anti Targeted Attack platforma dobila priznanje „Trail Blazer”

Personal magazin 15.06.2017
Analizom konkurencije na tržištu rešenja za napredne uporne pretnje (APT), Kompanija Radicati Group nagradila je Kaspersky Lab Anti Targeted Attack platformu priznanjem „Trail Blazer”, jednim od svojih naprestižnijih priznanja na…. Analizom… »