Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 15.06.2017

Adel i Džejmi Oliver pomagali posle požara u Londonu

Politika 15.06.2017
Nakon što je požar izbio u oblakoderu u Londonu, neke javne ličnosti, poput Džejmija Olivera, ponudili su svoju pomoć. Na mestu nesreće viđena je i pevačica Adel kako pruža utehu pogođenima požarom, izvestio je „Telegraf”. Pevačici, koja… »

Vrelo Grze na najlepšoj fotografiji Srbije

Politika 15.06.2017
Na ovogodišnjem foto-konkursu „Viki voli Zemlju” pobedila Maja Stošić, koja je zabeležila prizore u Parku prirode Kučaj–Beljanica. Pobednici foto-konkursa „Viki voli Zemlju”, u okviru međunarodnog takmičenja na kojem ove godine učestvuje… »

Šri Lanka kažnjava turiste koji prave selfi na pruzi

Politika 15.06.2017
KOLOMBO – Prema novim zakonskim odredbama koje je izdejstvovala železnica Šri Lanke, svi turisti koji budu želeli da naprave selfi na železničkoj pruzi u toj ostrvskoj zemlji biće uhapšeni. Odluka je doneta nakon smrti dvanaestogodišnjeg dečaka… »

Kazna od 240 evra za kupanje u fontani u Rimu

Politika 15.06.2017
RIM – Gradonačelnica Rima Virdžinija Rađi potpisala je odluku kojom se uvode visoke kazne za kupanje, bacanje stvari i druge radnje u nekoj od monumentalnih rimskih fontana. Rađijeva je potpisala odluku u nastojanju da zaštiti oko 40 rimskih… »

Bluz i hard-rok u Užicu

Politika 15.06.2017
UŽICE – Pred užičkim ljubiteljima roka i bluza je žestok vikend – „In Wires” festival, s domaćim i stranim bendovima, biće održan u Gradskom kulturnom centru. Ovo je već 16. međunarodni „In Wires” u Užicu, koga organizuje ovdašnje… »