Izvor: RTV/Zabava arhiva vesti 15.06.2017

Putin: Nedavno sam dobio drugog unuka

RTV 15.06.2017
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin otkrio je danas, tokom "Direktne linije sa predsednikom", detalj iz privatnog života, navodeći da je nedavno postao deda po drugi put. "Moj drugi unuk se nedavno rodio", rekao je Putin, prenela je agencija Tas s… »

Danska: Kraljica proglasila vitezom bubnjara "Metalike"

RTV 15.06.2017
KOPENHAGEN - Danska kraljica Margareta proglasila je vitezom bubnjara američkog hevi metal benda "Metalika" Larsa Ulriha (53). Danska kraljevska palata saopštila je da je Ulrih, koji je rođen u Danskoj, a u SAD se preselio kada je imao 17 godina… »

"The Killers" objavili novi singl

RTV 15.06.2017
BEOGRAD - Zvezde nultog dana "Exit" festivala, bend "The Killers" objavio je prvi singl sa predstojećeg petog albuma "Wonderful Wonderful" koji će svetlost dana ugledati u narednim mesecima. "The Man" je premijerno predstavljen sinoć na Bi-Bi-Si radiju… »

Vrelo Grza najlepša fotografija prirode Srbije

RTV 15.06.2017
BEOGRAD - U Turističkoj organizaciji Srbije proglašeni su pobednici četvrtog po redu foto-konkursa "Viki voli Zemlju". Fotografija Maje Stošić, koja prikazuje vrelo Grza u Parku prirode Kučaj-Beljanica, izabrana je za najlepšu fotografiju… »

Saveti akvarista početnicima

RTV 15.06.2017
NOVI SAD - Možda sova nije baš pravi izbor za kućni prostor, ali ribice svakako jesu i to iz više razloga. Akvarijumi, bilo da su slatkovodni ili morski, mogu da oplemene naš dom i da nas mislima odvedu u neku egzotičnu destinaciju. Koje ribice i… »

Vedrana Rudan gost Demofesta

RTV 15.06.2017
BANJALUKA - Vedrana Rudan, Staša Koprivica, Jovana Gligorijević, Sandra Silađev Dinja, Mladen Miljanović biće gosti tribine "Žene u umetnosti" koji će se, u okviru Demofesta, održati 20. jula u Kulturnom centru "Banski dvor" u Banjaluci. Moderator… »