Izvor: Sandžak press/Regioni arhiva vesti 15.06.2017

GASI SE FK NOVI PAZAR! Klub proglasio bankrot zbog velikih dugova!

Sandžak press 15.06.2017
Fudbalski klub Novi Pazar proglasio je bankrot i već za koji dan će se ugasiti. Ovo je odlučio upravni odbor kluba sa Jošanice, a odluku bi trebalo da potvrdi gradska uprava Novog Pazara. – Prijedlog o gašnju prosljedićemo gradu na usvajanje… »

Žestok sudar u Novom Pazaru (Foto)

Sandžak press 15.06.2017
U novopazarskom naselju Bajevica došlo je do sudara dva putnička automobila u kojem su učesnici zadobili lakše povrede.… »

Izetbegović – Zemlje Zaliva da u danima ramazana iznađu rješenje

Sandžak press 15.06.2017
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je danas ambasadora Kraljevine Saudijske Arabije u BiH Hanija bin Abdullaha bin Mohammeda Mominaha. Razgovarano je o aktuelnoj diplomatskoj krizi u Perzijskom zalivu. Ambasador Mominah informisao je… »

U požaru u Scheveningenu nije stradao niko od optuženih za ratne zločine

Sandžak press 15.06.2017
Niko od optuženih za ratne zločine nije stradao u požaru koji se desio sinoć u pritvoru Scheveningen, potvrdili su iz Ministarstva pravde Holandije za Balkansku istraživačku mrežu Bosne i Hercegovine (BIRN BiH). Po Ministarstvu pravde zatvorenik… »

Islamska zajednica zbog opstrukcija Čovića i Ivanića još nema ugovor s BiH

Sandžak press 15.06.2017
Sporazum Islamske zajednice i BiH još nikada nije potpisan, iako je to urađeno s drugim vjerskim zajednicama u našoj zemlji. Osnovni ugovor Islamske zajednice i BiH upućen je u Predsjedništvo BiH ali opstrukcije od strane Mladena Ivanića i Dragana… »

Hoyt Yee: Nacionalistički lideri RS-a koriste slabe državne institucije da bi ojačali politiku podjela koja može dovesti do…

Sandžak press 15.06.2017
Balkan se suočava s ozbiljnim izazovima, unutrašnjim i vanjskim prijetnjama koje, ako budu zanemarene mogu imati teške posljedice na zapadni Balkan, Evropu i Sjedinjene Američke Države, izjavio je na saslušanju u Vanjskopolitičkom odboru američkog… »

Rožaje – Bez stana ostavili porodicu sa dva invalida, stanove dijelili dobrostojećim ljudima

Sandžak press 15.06.2017
Ne­za­do­volj­ni na­či­nom ras­po­dje­le sta­no­va za so­ci­jal­ne slu­ča­je­ve i po­ro­di­ce s hen­di­ke­pi­ra­nim čla­no­vi­ma, El­vin Ba­lić i Sa­ne­la Hu­se­i­no­vić iz Ro­ža­ja na­ja­vi­li su da će… »

SVAKA JAČA KIŠA PARALIŠE NOVI PAZAR – Ulice pretvorene u potoke (Video)

Sandžak press 15.06.2017
Novi Pazar – Kiša praćena pljuskovima i grmljavinom pogodila je sinoć Novi Pazar. Ulice su se bukvalno pretvorile u potoke a kako je grad izgledao pogledajte u video snimku.… »

Emotivna scena koja je rasplakala šejha Fehda El-Kanderija toliko da nije mogao nastaviti snimanje

Sandžak press 15.06.2017
Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Emotivna scena koja je rasplakala šejha Fehda El-Kanderija toliko da nije mogao nastaviti snimanje… »

Ako vas zanima kako Ka'ba izgleda unutra, pogledajte ovih 8 fotografija

Sandžak press 15.06.2017
Jaser Ahmed je čovjek koji je dobio tu ogromnu čast i privilegiju da uđe u Ka’bu 30. maja 2015. godine. Uslikao je nekoliko slika iz njene unutrašnjosti i objavio ih na svome Instagram profilu. Na slici iznad je Rukn Jemeni sa unutrašnje strane… »