Izvor: Studio B arhiva vesti 15.06.2017

London: „Bilo bi čudo da neko bude pronađen živ u zgradi“

Studio B 15.06.2017
Bilo bi čudo da neko bude pronađen živ u višespratnici koju je u sredu rano ujutru „progutao“ požar, izjavila je danas komesar vatrogasne službe u Londonu Deni Koton. Koton je za Skaj njuz rekla da vlasti ne očekuju da će neko biti pronađen… »

Predstavljeno novo idejno rešenje za Stari savski most

Studio B 15.06.2017
U Skupštini grada predstavljeno novo idejno rešenje za Stari Savski most. Izgradnja novog mosta trebalo bi da počne sledeće godine. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i glavni urbanista Milutin Folić predstavili su danas u Starom dvoru rezultate… »

Slab zemljotres u Skoplju i okolini

Studio B 15.06.2017
Slab zemljotres jačine 2,6 stepeni Rihterove skale osetio se jutros u Skoplje i okolinu. Zemljotres je registrovan jutros nešto posle šest sati. Evropsko-mediteranski seizmološki centar je objavio je da je epicentar zemljotresa bio na 12 kilometara… »

Počinje izgradnja novog vrtića u Altini

Studio B 15.06.2017
Novi vrtić u zemunskom naselju Altina, površine 1,5 hiljada kvadrata, koji će moći da primi oko 200 mališana, počeće da se gradi na parceli površine 2,5 hiljada kvadratnih metara – najavio gradski menadžer Goran Vesić, gostujući u jutarnjem… »

Ukinuta škola Stari grad

Studio B 15.06.2017
Skupština grada usvojila je odluku o ukidanju Osnovne škole „Stari grad“, u okviru racionalizacije mreže škola, a primenjivaće se od 31. avgusta. Učenici upisani u tu školu imaju pravo da završe započeto osnovno obrazovanje u školama u… »

Podsticajna sredstva dobila 84 poljoprivrednika

Studio B 15.06.2017
Imajući u vidu efekat i značaj subvencija u oblasti poljoprivrede za registrovane poljoprivredne proizvođače, Sekretarijat za privredu je i u ovoj godini nastavio sa merama dodele podsticajnih sredstava u oblasti stočarstva. Vršilac dužnosti… »

Testom iz matematike nastavljeno polaganje male mature

Studio B 15.06.2017
Budući srednjoškolci završili su test iz matematike a sutra ih očekuje kombinovani test. Učenici OŠ Drinka Pavlović kažu da je test iz matematike bio lakši od probnog i da očekuju dobre rezultate. foto Tanjug U školi ističu da je test protekao… »

Izložba “Rock momenti” u galeriji „Stara Kapetanija“

Studio B 15.06.2017
Pedeset koncertnih rok fotografija velikog formata nastalih u protekle dve godine sadržaj su izložbe kojom Anamarija Vartabedijan i Stanislav Milojković proslavljaju deset godina svoje zajedničke izlagačke aktivnosti. Na izložbi će se naći… »

Ana Brnabić mandatar za sastav Vlade Srbije

Studio B 15.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na konferenciji za medije da je mandatar za sastav nove vlade Srbije Ana Brnabić. Ona je vredna, poseduje stručne i lične kvalitete i uveren sam da će pokazati poštovanje prema partijama, rekao je… »

Brnabić, prva premijerka Srbije

Studio B 15.06.2017
Mandatar za sastav nove vlade Ana Brnabić ušla je u vladu prošle godine kao nestranačka ličnost, a u kabinetu Aleksandra Vučića obavljala je funkciju ministarke za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Poslednjih mesec dana, kada se u javnosti… »