Izvor: Subotica.com/Vojvodina arhiva vesti 15.06.2017

Studenti Pravnog fakulteta u druženju sa sugrađanima

Subotica.com 15.06.2017
Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe juče su u centru grada promovisali tu visokoškolsku ustanovu. U majicama sa natpisom "Znanje se isplati!" družili su se sa sugrađanima i delili promotivni materijal u vidu frizbija. - Kao… »

Festival evropskog filma Palić u finansijskom problemu

Subotica.com 15.06.2017
Dvadeset i četvrto izdanje Festivala evropskog filma Palić održaće se od 15. do 21. jula na više lokacija u Subotici i na Paliću. Uprkos brojnim problemima sa kojima se suočava, Festival će zadržati glavne sekcije. U fokusu 24. Festivala biće… »

Pokret DJB: Objaviti javno sve ugovore i biografije zaposlenih u Gradskoj upravi

Subotica.com 15.06.2017
Saopštenje Gradskog odbora Pokreta "Dosta je bilo" Subotica prenosimo u celosti. Do kraja godine u Gradskoj upravi Subotice trebalo bi da bude zaposleno 33 lica na neodređeno vreme i 13 osoba na određeno. Predlogom kadrovskog plana koje je usvojilo… »

Umetnička zbirka Franjevačkog samostana u Subotici

Subotica.com 15.06.2017
U okviru obeležavanja 300. godišnjice Franjevačke rezidencije, juče je u autentičnom ambijentu, svečano otvorena izložba slika umetničke zbirke Franjevačkog samostana. Nakon predavanja o putujućem slikaru Matijasu Hanišu, koje je je održano u… »

Najteže prošlo - maturanti polagali test iz matematike

Subotica.com 15.06.2017
Testom iz matematike, osmaci su nastavili polaganje završnog ispita, koji traje tri dana. Iako đaci kažu da zadaci na testu nisu bili mnogo teški, ovaj predmet zadao im je najviše muka u pripremi, ali i dilemu dok ne budu objavljeni tačni odgovori -… »

"Stuberi" smazali 50 burgera

Subotica.com 15.06.2017
Pošto su YouTube i društvene mreže zapalili klipovima „Depilacija“, „Pojeli smo najljuću papriku na svetu“, „Ofarbali smo se“, „Budi mama na jedan dan“, „Stuberi“ iz Novog Žednika postavili su sebi novi izazov – pojesti 50… »

Visokim školama dodeljena sredstva za razvojnoistraživačke projekte

Subotica.com 15.06.2017
Visokoj tehničkoj školi i Visokoj školi za obrazovanje vaspitača i trenera iz Subotice dodeljena su sredstva za razvojnoistraživačke projekte Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost. Sredstva su dodeljena… »

Isključenja struje za 16. jun (petak)

Subotica.com 15.06.2017
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava… »

Fudbalerke Spartaka u prvom šeširu za kvalifikacije Lige šampiona

Subotica.com 15.06.2017
Fudbalerke Spartaka, šampionke Srbije nalaze se na zasluženom odmoru posle odlične sezone i osvojene duple krune. Rukovodstvo kluba podnelo je kandidaturu za domaćina kvalifikace grupe turnira Lige šampiona gde će Spartak kao predstavnik Srbije… »

Stadion Jadrana u Feketiću poneo ime čuvenog fudbalera i trenera

Subotica.com 15.06.2017
Stadion Fudbalskog kluba "Jadran" u Feketiću dobio je ime čuvenog igrača i trenera Dragana Miranovića Mirketa – Sije, dok je Omladinsko pionirska škola ponela naziv „Tasko – Duka” po dvojici bivših igrača i trenera. Na inicijativu Marka… »