Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Zoran se raspremao posle napornog radnog dana, kada ga je nešto pecnulo za nogu. Zadigao je trenerku da skloni komarca, i…

Telegraf 15.06.2017
Ovakav užas u Žitorađi niko ne pamti. Zorana S. (61) iz sela Podina u opštini Žitorađa ujela je zmija u hodniku porodične kuće i to u večernjim satima. Ujela ga zmija dok je spavao, a on ugrizao ženu kako bi umrli zajedno! Zoran je u hodniku… »

Vojska prima još 675 profesionalnih vojnika: Evo kako možete da se tamo zaposlite

Telegraf 15.06.2017
Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna od 7.30 do 10 časova u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu. Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika… »

Poznata lista učesnika za Main "Earth & Sky" stage Nišvila!

Telegraf 15.06.2017
Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs. 34. Internacionalni niški jazz festival “ Nišville 2017” održaće se od 10. do 13.avgusta 2017 na niškoj… »

Karleuša i Tošić došli na nastup Marije Šerifović, kad je pevačica čula da su tu imala je urnebesan komentar! (VIDEO)…

Telegraf 15.06.2017
Odmah po povratku iz Dubaija Jelena i Duško došli su da slušaju Mariju koja, bar ako je suditi po reakciji, nije znala da će oni biti tu. Marija Šerifović sinoć je u Beogradu održala spektakularan nastup, a splav na kom je nastupila jedva je uspeo… »

Devojka iz Sandžaka poručuje: Iako živim u Srbiji, moj jezik je bosanski, boriću se da on živi!

Telegraf 15.06.2017
Polaganje prijemnog ispita na bosanskom jeziku izazvalo je lavinu negativnih komentara, ali i onih koji su branili Bošnjake i postojanje bosanskog jezika. Prilikom jučerašnjeg polaganja završnog ispita, osmaci u Sandžaku su imali priliku, da prvi put… »

Drama u Prokuplju: Pao sa terase direktno na glavu, pa ostao bez svesti

Telegraf 15.06.2017
Prokupčanin se sapleo i pao sa visine od tri metara, direktno na glavu. Prokupčanin V.R. (38) zadobio je povrede glave i ramena kada je sinoć pre 21 sat pao sa terase svoje porodične kuće. Samoubistvo u naselju Liman: Novosađanin se bacio sa 15… »

Lopovi više ne prezaju ni od čega: Pokrali pčelara iz Pančeva, šteta skoro milion dinara!

Telegraf 15.06.2017
Već nekoliko sezona sa prostora Pančeva i Banata nestaju košnice. Lopovi ne miruju. Nekoliko krađa bilo je i ove godine. Velika krađa dogodila se u Pančevu, pčelaru Vojkanu Milutinoviću kome su lopovi, sa ispaše nedaleko od starog cerepajačkog… »