Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Skot: Zabrinuti smo zbog postojanja i rada Srpsko- ruskog humanitarnog centra!

Niške vesti 15.06.2017
Simpozijum „Uloga NATO u jugoistočnoj Evropi“, koji je održan u Nišu, otvorio je nj. e. ambasador SAD-a u Srbiji, Kajl Skat. On je pre zvaničnog dela simpozijuma, odgovarajući na brojna pitanja novinara, komentarisao i rad Srpsko-ruskog… »

DANI ZA ZABAVU Posle Leskovačkog leta – Leskovački karneval

Jugmedia 15.06.2017
Etno kompleks Šop Đokićeve kuće u centru Leskovca, u narednim danima biće idealno mesto za zabavu i druženje jer će sutra po sedamnaesti put svečano biti otvoreni Leskovački letnji festivali, koji će trajati u periodu od 16. juna do 1. jula… »

Grad Pirot i EU partnerski rekonstruišu tvrđavu Momčilov grad

Pirotske vesti 15.06.2017
137Podeli Podeli Tvituj U prisustvu velikog broja predstavnika ambasada zemalja EU i šefa Misije EU u Srbiji Oskara Benedikta danas su, otkrivanjem table na ulazu u tvrđavu počela realizacija projekta rekonstrukcije srednjovekovne tvrđave Momčilov… »

Vinovnik saobraćajne nesreće kod Kosjerića osuđen na četiri godine zatvora

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Slobodan Pantović (38) iz Kosjerića osuđen je danas pred Višim sudom u Užicu na četiri godine zatvora zbog udesa koji je izazvao 2. avgusta prošle godine u kome su poginuli rođaci Saša Đukić (30) i Nikola Đurđević (18). Saobraćajna nesreća… »

GASI SE FK NOVI PAZAR! Klub proglasio bankrot zbog velikih dugova!

Sandžak press 15.06.2017
Fudbalski klub Novi Pazar proglasio je bankrot i već za koji dan će se ugasiti. Ovo je odlučio upravni odbor kluba sa Jošanice, a odluku bi trebalo da potvrdi gradska uprava Novog Pazara. – Prijedlog o gašnju prosljedićemo gradu na usvajanje… »

Pirot danas diplomatski centar zemlje – predstavnici 14 ambasada na Sajmu EU projekata

Pirotske vesti 15.06.2017
22Podeli Podeli Tvituj Pirot će danas predstavljati pravi diplomatski centar naše zemlje jer, povodom održavanja Sajma EU projekata u hali “Kej” u našem gradu borave predstavnici čak 14 ambasada zemalja EU sa vršiocem dužnosti šefa Delegacije… »

Svečanost povodom 45 godina umetničkog rada Mirka Babića

iKragujevac 15.06.2017
U subotu 17. juna u 20 sati povodom obeležavanja 45 godina umetničkog rada prvaka drame Mirka Babića, Knjaževsko - srpski teatar organizuje svečanost “Mirko Babić - to sam ja“. Mirko Babić je jedan od retkih, visoko obrazovanih glumaca, koji je… »

Maturanti Tehničke škole uplatili 235.200 dinara u humanitarne svrhe

Pirotske vesti 15.06.2017
528Podeli Podeli Tvituj Večeras u 19h ispred Doma kulture održaće se okupljanje maturanata Tehničke škole, nakon čega će prodefilovati gradom do restorana’’Gazela’’ gde će nastaviti proslavu svoje maturske večeri. Ovo je poslednja grupa… »

Tri nova filma: Repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza za period od 15. do 21. juna

iKragujevac 15.06.2017
Repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza za period od 15. do 21. juna. Na repertoaru se ove nedelje, nalaze tri nova naslova: 1. Automobili 3 2D i 3D - Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Dragana… »

Proverite šta ste uradili: Rešenja testa iz matematike!

Ritam grada Kg 15.06.2017
Učenici koji su završili osmi razred osnovne škole, danas su polagali završni ispit iz matematike, a rešenje testa objavljeno je na sajtu Ministarstva prosvete. Rešenje zadataka iz maternjeg jezika možete pogledati OVDE. Učenici su danas rešavali… »