Izvor: BK TV arhiva vesti 27.06.2017

"Ko god bio ministar odbrane, SAD i Srbiju krasiće prijateljski i kvalitetni"

BK TV 27.06.2017
Kajl Skot, američki ambasador u Srbiji, kaže da nikada nije razgovarao sa predsednikom države ili vlade o tome kako će izgledati ili kako bi trebalo da izgleda buduća vlada Srbije. "Ko god bio ministar odbrane, naši odnosi će biti, kao i do sada… »

Sud potvrdio: Holandija delimično odgovorna za Srebrenicu

BK TV 27.06.2017
Holandski apelacioni sud je potvrdio da je ta zemlja delimično odgovorna za smrt oko 300 Muslimana koji su izbačeni iz baze u Potočarima u kojoj su se nalazili holandski vojnici pod zastavom UN. U pitanju je potvrda presude iz 2014. po kojoj su… »

Besni požar u nekoliko sela kod Trebinja (foto)

BK TV 27.06.2017
Vatra je zahvatila nekoliko zubačkih sela kod Trebinja u više pravaca, a pripadnici vatrogasne jedinice ulažu napore da spreče da vatra dođe do kuća. Požar u Jablanici i dalje aktivan, angažovane sve ekipe Kilometarski požar je zahvatio područje… »

Građani ne mogu da žive od smrdibuba, a najezda tek sledi!

BK TV 27.06.2017
Sve više Beograđana žali se da im poslednjih noći u stanove i kuće uleću nepozvani gosti- smrdibube. Stručnjaci kažu da prava najezda tek sledi krajem leta i početkom jeseni! Nije ih bilo skoro pola godine, a onda je krenula prava invazija. Ne… »

Teška saobraćajka kod Mostara! Direktan sudar dva automobila, ima mrtvih!

BK TV 27.06.2017
Saobraćaj je na ovoj deonici obustavljen, a uviđaj je u toku. Jedna osoba smrtno je stradala u sudaru dva putnička automobila koji se večeras u 19.45 dogodio u blizini tunela Salakovac, na magistralnom putu Jablanica-Mostar. Saobraćajka kod Mostara… »

Tuga u Bečićima: Žena preminula dok je ulazila u more

BK TV 27.06.2017
Cetinjka P.N. (63) preminula je u Bečićima kada joj je u ponedeljak oko 17 časova, dok je ulazila u more, pozlilo. Nju su, prema rečima očevidaca, izvukli kupači koji su se zatekli na licu mesta. Saobraćajka kod Mostara! Vozač sleteo sa puta… »

U Skupštinu stigao predlog Ane Brnabić, evo ko će činiti novu vladu

BK TV 27.06.2017
U Skupštinu Srbije stigao je Predlog odluke o izboru vlade, koji predviđa da nova vlada ima četiri potpredsednika, 18 resora i tri ministra bez portfelja. Vlada, za koju je obezbeđena većinska podrška, radiće u sledećem sastavu: "Nova Vlada do… »

Vučić na sajmu naoružanja i vojne opreme: U odbrambenoj industriji budućnost, za dva dana otvaramo fabriku municije

BK TV 27.06.2017
Osmi međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "Partner 2017" otvoren je danas u Beogradu. Predsednik Srbije Aleksandra Vučića koji je prisustvovao otvaranju ocenio je da ta manifestacija predstavlja važno mesto za predstavljanje mogućnosti naše… »

Veliki sajber napad! Hakovane banke, kompanije, ne rade vladini kompjuteri (foto)

BK TV 27.06.2017
Ukrajina je pretprela veliki sajber napad nakon što su hakovane brojne banke i kompanije kao i aerodrom u Kijevu. Takođe, sa radom su prestali da rade i kompjuteri u zgradi Vlade. BBC News - Ukraine hit by major cyber-attack https://t.co/P9yfu1WtSh—… »

Medicinski fenomen u Srbiji: Žena dobila dete u 60. godini!

BK TV 27.06.2017
Atifa Ljajić, sestra od strica ministra trgovine Rasima Ljajića, postala je majka u 60. godini života. "Kada sam prvi put uzela u naručje svoju tek rođenu ćerkicu Alinu, od mene nije bilo srećnije žene. Konačno sam, posle toliko muka i truda… »