Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 27.06.2017

Čeka se predlog mandatarke za sastav nove vlade

Glas Zapadne Srbije 27.06.2017
Posle usvajanja izmena Zakona o ministarstvima, kojima je predviđeno da nova vlada ima 18 resora, mandatarka Ana Brnabić treba parlamentu da uputi pisani predlog sa imenima ministara u novoj vladi. Nakon dobijanja tog predloga, predsednica parlamenta… »

Tuča u centru grada

Glas Zapadne Srbije 27.06.2017
Prijepolje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, po nalogu Osnovnog javnog tužioca, podneli su krivične prijave protiv tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nasilničko ponašanje. Osumnjičeni se… »

Čačak bio sat bez struje

Glas Zapadne Srbije 27.06.2017
Čačak – Kompletno područje Čačka ostalo je bez struje u periodu od 10:37 do 11:58 zbog kvara na trafo stanici Čačak 2 nakon ispadanja dalekovoda od 110 kv, rekao je za Glas zapadne Srbije dežurni dispečer Elektodistribucije Čačak. Prema… »

Nagrade za najbolje đake

Glas Zapadne Srbije 27.06.2017
Topola - Nosioci Vukovih diploma, učenici koji su na okružnim i regionalnim takmičenjima pokazali uspešne rezultate, njihovi nastavnici i direktori, nagrađeni su vrednim knjigama na svečanosti organizovanoj u skupštinskoj sali Opštine Topola. U… »

Poslanik SNS prozvao Stamatovića: Ti si bio deo vlasti koja je potpisala sporazum o prodaji zemlje

Glas Zapadne Srbije 27.06.2017
Čačak - Povodom izjava predsednika IO Zdrava Srbija Milana Stamatovića da Vlada Srbije ima nameru da rasproda zemlju strancima saopštenjem se oglasio poslanik SNS Marko Parezanović koji je optužio Stamatovića da je bio u vlasti kada je usvojen… »

Večeras dodela priznanja ,,Kapetan Miša Anastasijević” za Moravički i Raški okrug

Glas Zapadne Srbije 27.06.2017
Čačak – Promocija projekta ,,Put ka vrhu” i dodela priznanja ,,Kapetan Miša Anastasijević” obaviće se večeras u sali Skupštine grada u 18:00 časova. Nagrada se uručuje privrednicima i stvaraocima sa područja Raškog i Moravičkog okruga… »

Sve se može kad se ljudi slože

Glas Zapadne Srbije 27.06.2017
Kosjerić – Retko u kom selu u Srbiji organizuje se moba, akcija u kojoj na dobrovoljnoj bazi meštani pomažu jedni drugima u radovima. Ovog puta u selu Radanovci kod Kosjerića zajedno sa komšijama iz valjevskog sela Taor Milan Vukomanović… »

Požeška kasarna zaposliće 21 profesionalnog vojnika

Glas Zapadne Srbije 27.06.2017
Požega – Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije raspisali su konkurs za popunu 675 mesta vojnika za profesionalnu vojnu službu. Deo tih slobodnih radnih mesta se nalazi i u kasarni “Petar Leković” u Požegi. “Na nivou garnizonog mesta Požega… »

Izgoreo Autoprevozov autobus, nema povređenih

Glas Zapadne Srbije 27.06.2017
Putnički autobus čačanskog prevoznika, koji je iz Beograda vozio ka Čačku, zapalio se oko 17 sati na Ibarskoj magistrali u Barajevu, saznaje Mondo. Autobus je izgoreo ceo, a brzom intervencijom vatrogasaca sprečena je nesreća. Kako saznajemo… »

Stamatović: Naprednjački lažovi, nismo ja i Koštuničina vlada dogovorili prodaju zemlje strancima

Glas Zapadne Srbije 27.06.2017
Čajetina - Zbog moga poziva nacionalnoj opoziciji da spreči nameru osovine Vučić - Dačić - Brnabić da srpsku zemlju od 1. septembra rasproda strancima, a srpske seljake, posebno malinare, prevede u roblje sumnjivih inostranih investitora, juče su… »